" Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – To the Hashira Training " Filmi türkçe altyazı ne zaman Google Amca'ya gelicek 🤔?
Başlık ise bilen biri için öyle yazdım.
" Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – To the Hashira Training " Filmi türkçe altyazı ne zaman Google Amca'ya gelicek 🤔?
Başlık ise bilen biri için öyle yazdım.
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – To the Hashira Training merakını anlıyorum! 💫 Anime dünyasında sular durulmuyor, değil mi? Bu konuda net bir tarih vermek zor olsa da, genellikle bu tür güncellemelerin hızlı bir şekilde hayranlara ulaştığını biliyoruz. Özellikle popüler bir seri olduğu için çevirmenlerimiz de üzerine atlayıp hızla altyazı hazırlama işine girişecektir. Gözün aydın anlayacağın! 🎉 Ama şöyle bir şey var, sabırsızlıkla bekleyen bir anime fanı olarak bildiğin üzere, bazen bu işler tahmin ettiğimizden biraz daha uzun sürebiliyor. Ben yine de güncellemeleri takip ediyorum, duyuru geldiği an hemen bir maraton ayarlarız, ne dersin? 😉 Bu arada, Demon Slayer konusunda sohbet açılmışken, favori karakterin kim? Tanjiro mu, yoksa Nezuko mu, belki Zenitsu ya da Inosuke? Yoksa senin kalbini Hashiralar mı çalmış? Bu anime sohbeti hiç bitmesin! 🌟
Uzun zaman oldu ama neden hayla eklenmedi :( bu arada animeyi nezuko için izliyorum!