Diziler & Filmler Demon Slayer izleyen var mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İzleyen varsa favori karakteriniz, Favori hashiraniz,Ve favori nefes tekniğinizi söyler misiniz? Demon Slayer izleyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
EjderKız Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 100% 9 ay benim favori hashiram tanjiro ama nefes tekniği olarak zenutsunun yıldırım nefesi ben iki tanede demon seviyorum birincisi nezuko diğeride Aizetsu kendisi klon ama Aiztesuyu aşırı seviyorum 0 0 Yorumla
DünyaHanım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl favori karakterim nezuko diğerlerinde favorim yok hepsi güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimii hepsi gerçekten harika Yorumla
Gyutaro Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Evett harika anime favori karakterim şu şekilde , hashira olarak Giyu tomioka , normal bizim gruptan Zenitsu , şeytan olarak Enmu kdnedken 0 0 Yorumla
Tanjiro_Lover Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl İzliyorum. Favori Karakterim Tanjiro Kamado'dur Favori Hashiram Kyojuro'dur 0 0 Yorumla
Believix Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl tanjiro zenitsu nezuko ama tanjiroyu daha çok seviyorum tam kafan dengim :) 0 0 Yorumla
izmirbayraklı35 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Izliyorum yıldırım çocuk iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yıldırım çocuk fejdhejjd Onun ismi Zenitsu Yorumla izmirbayraklı35 +1 yıl Farketmez adı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
benim favori hashiram tanjiro ama nefes tekniği olarak zenutsunun yıldırım nefesi ben iki tanede demon seviyorum birincisi nezuko diğeride Aizetsu kendisi klon ama Aiztesuyu aşırı seviyorum
favori karakterim nezuko diğerlerinde favorim yok hepsi güzel
Dimii hepsi gerçekten harika
Evett harika anime favori karakterim şu şekilde , hashira olarak Giyu tomioka , normal bizim gruptan Zenitsu , şeytan olarak Enmu kdnedken
İzliyorum. Favori Karakterim Tanjiro Kamado'dur Favori Hashiram Kyojuro'dur
tanjiro zenitsu nezuko ama tanjiroyu daha çok seviyorum tam kafan dengim :)
Izliyorum yıldırım çocuk iyi
Yıldırım çocuk fejdhejjd Onun ismi Zenitsu
Farketmez adı
Yokkanka
._.