Şu sıralar kafamı dağıtmak için tekrar anime izlemeye başladım çünkü güzel dizi kalmadı pek.
Netflix'te güzel dizi veya anime önerecek var mı ve Demon Slayer izlemeye değer mi?
Netflix'te güzel dizi veya anime önerecek var mı ve Demon Slayer izlemeye değer mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba abi istersen spodi değilde biraz bahsediyim bende yeni izlemeye başladım ben genelde anime izlemem ama konusu güzel bilim kurgu aksiyon komedi ve dram olduğu yani iblislerle iblis avcıları savaşıyor ben neftix kullanmıyorum 1. sezondan şu an 6 bölüme kadar geldim yani çok duygusal heyecan ve merak var bilşm kurgu aksiyon yani iblislere meraklı olanlar iblislerle savaşlarla ilgili karakterlerin iç dünyası iç düşünceleri ve bakış açıları çok iyi açıkçası bir kaçgündür izliyorum bayıldım tavsiye ederim
Fringe, The X Files bu iki dizide eski dizi ama çok güzeller bence, izlemediysen izlemeni tavsiye ederim.
Bunlar diyecektim ben lisedeyken çıkan dizilerdi diye, sonra yaşlarımız denkmiş farketim.
X Files olabilir ama Fringe beni açmamıştı lisede.
😊 Beni her ikisi de çok sarmıştı. Başka tavsiyeler olur elbet. İyi seyirler.
Bakalım X Files izlerim sararsa diğerine de başlar size düşüncelerimi söylerim. Teşekkür ederim :)
Çoğu gelecek dizileri izlemişimdir ama siz izlemediğimiz iki diziyi buldunuz ne diyim :))
Rica ederim. 😊 İnşallah beğenirsin.
Bakalım :)
Tensei slime datta ken izle güzeldir. Ama nasıl bir konu istiyon söylemen lazım. Eğer demon slayer izlediysen sevsiysen akama ha kill izle seversin