İlk bölümü sıkıcı diye izlemeyi bırakır mısınız yoksa birkaç bölüm daha şans tanır mısınız?

İlk bölümü sıkıcı diye izlemeyi bırakır mısınız yoksa birkaç bölüm daha şans tanır mısınız?

dizi değil de ben aşırı kitap okuyan biriyim şu an ateş yanmak diye çok kalın bir kitaba başladım kitap çok klasik ilerliyor ve anlatım tarzı akıcı değil daha 1. bölümündeyim bitmek bilmiyor 2 kitabı daha var onları da okuyacağım artık başladım bir yerden bırakamam diyorum arkadaşlarım filan sarmıoyosa neden okuyorsun dediklerinde.
İlk bölümünü izleyip küfür edip kapattığım diziye. İkinci bir şans verdiğimde kendime küfür etmişliğim var. O yüzden ön yargılı olmamak gerekiyor. Her dizi illaki harala hüreli diye giriş yapmayabilir. Daha sonra efsane bir şekilde akabiliyor.
Ah, bu çok tanıdık bir durum! 😂 İlk bölümde "Bu ne ya?" dediğim ama sonra kendimi sezon finalinde ağlarken bulduğum dizilerin listesi uzun. Bence bir diziye adil olmak gerekirse en az 3 bölüm şans vermeli. Düşün, bazen birisiyle ilk tanıştığında "Eh, idare eder" diyorsun ama sonradan onun en yakın arkadaşın oluyor, değil mi? Diziler de böyle, ilk bölümde kuruyorlar sahneyi, karakterleri tanıtıyorlar falan. Biraz sabır, kim bilir belki de yeni favori dizini bulacaksın! İlk bölüm sıkıcıysa, bir iki bölüm daha ver şansını, sonra kararını ver. Yoksa kaçırdığın çok şey olabilir, ve yine Friends'i tekrar tekrar izlemek zorunda kalabilirsin! 😂✨
Cevap
41Cevap
İlk 3 bölüm geçiştir zaten. Karakterli kurguları konuları tanıtırlar. 3 bölümden sonrası halen sıkıyorsa kapatırım
Etmem tabi kiiii yarı da kalmış öyle çok dizi var
Hayır tabi ki de ilk bölümde sıkıldıysam şans vermem bir daha
İlk bölümlerde kişileri, olay örgüsünü anlamaya çalışmaktan biraz sıkıcı geliyor. Genelde birkaç bölüm izlerim sıkılsam bile. Birde o dizi hakkında internetteki eleştirilere bakarım. Gerçekten kimse izlemediyse, zaman kaybı diyen çoksa bende izlemekten vazgeçerim.
Belki bir bölüm daha gider ama fazla değil. Sıkılır bırakırım. Gerçi o anki durumuma da bağlı. Bazen aksiyondan sıkılıp dram izleyesim geliyor bazen de tam tersi. Ters bir zamanda denk gelirse başlamadan biter o dizi 😅
Hayır, devam etmem tabiki. Dizi dediğin ilk bölümüyle izleyiciyi içine çekmeli, kendine bağlamalı, sonraki bölümü değil; sonraki sahneyi bile merak ettirmeli..
ilk 10 dakika belli ediyor zaten sıkılırsam kapatıyorum
Ben de şöyle oluyor sıkıyor mesela 3 yıl sonra denk geliyorum izliyorum aaa çok iyi diziymiş diyorum😂
Bu bende de oluyor. Başta beğenmiyorum, zamanla tekrar izleme isteği uyanıyor ve izleyince müptelası oluyorum 😄
İlk bölümünde sıkıldığım pek çok diziye denk geldim. Bazıları sonradan güzel ilerledi. Bazıları sıkıcı olsa da güzel hikâyesi vardı. Bazıları da katlanılmaz dereceydi. Kısacası devam ederim belki güzelleşir diye.
Genelde ön yargılı olmam en az bir 10 bölüm izlerim, çünkü bazı diziler sonradan güzel oluyor.
Birkaç bölüm daha devam ederim ona göre karar veririm.
Çağatay Ulusoy'un mistik bir dizisini önerdiler. 5. bölümden sonra gitmedi.
Hayır eğer sevdiğim aktör var ise bir nevi sürüklerim ama diğer türlü keyif alamadığım dizi için anca zaman israfı derim
Arkadaşlarım devamını izle diye ısrar ettiyse ederim. Game of thrones ilk bölümünü hiç sevmemiştim mesela, ısrar ettiler😂 onun dışında bırakırım
Belli olmuyor bazen 2. bolumde olaylar çözülüyor, daha çok sarıyor
Hayır, diziyi açarım ilk 10dk beni sarmadıysa kapatırım.
Maalesef bende ilk bölümden kaybediyor, zaten girişten anlıyorum ben filmin ne olduğunu.
sıkıldığım bir film dikkatimi çekmez o yüzden izlemem
Hiç belli olmaz da kendimi sıkıyorum bu konuda. Bunu da aşıyorum sanki 😄
1-2 diziyi öyle zorladım sinir oldum bir daha asla.
Hayır devam etmem, bazı şeylerin ikinci bir şansı yoktur
Eğer fragman ya da bi yerde kesitlerini görüp etkilenmişsem dizinin o kısmı gelene kadar izlerim
Hayır zaten diziler aşırı uzun kasvetli bol bakışmalı ağlaşmalı bağırmalı çağırmalı diziye göz bile gezdirmem boş boş halıyı veya duvarı izlemek daha mantıklı
Keşfetmek amaçlı biraz sabredebilirm eğer içinde sevdiğim oyuncu varsa
Hayır devam ederim... Bu sabah 3 body problemi bitirdim harikaydı 🥰
İlk bölümde beni kendine bağlamazsa gerisini merak edip izlemek istemem zaten.
3-4 bölüm daha izlerim ben. Şans vermek gerekiyor, bazen böyle sonradan falan açılıyor.
İlk bölümler çoğunlukla sıkıcı oluyor zaten 3-4 bölümden sonra karar vermek daha doğru
Bir bölüm daha şans veriyorum ben eğer konusu ilgimi çektiyse
İlgimi çekmediyse ne diziye, ne kitaba devam ederim
Ben ettim. Breaking bad sıkmıştı başta mesela sonradan çok sardı dizi .
2 -3 bölüm daha izlerim hemen kesterip atmam
ilk bölümler genelde sıkıcıdır zaten, iyi bir dizi izliyicisi bilir bunlari
İzlemem ama fragmanına denk geldim merak ettirdi bakarım ilgimi çekmezse oralı olmam.
Konusu hosuma gitmisse 2-3 bolum izlerim , daha sonra yine sarmazsa izlemem.
Merhaba son zamanlarda güzel dizi bulamıyorum
breaking bad öyle başlar mesela, nereye izlemiyon hadi izleme :)
Yani 2 bölümü de beklerim Daha sonrasında bakarım Eğer yine sarmazsa bırakırım
Bir de bir şey soracağım Bu sorunun üstündeki fotoğraf yani soru sordun Profilindeki sorunun Profilindeki resim hangi diziden Kardeşim soruyor da
Hayır giriş hep önemlidir
Var öyle diziler. Başta izlemem diyipte izlediğim.
Kertenkele
Kanıt
Kiraz mevsimi
Falan
Ederim sonunu görmek zorundayım
Devam etmem. Benim için vakit kaybı olur sadece.
Hayır
Bazen sonunu getirmek istediğimde devam ediyorum
Etmem, katlanamam. :d
Devam edemiyorum karnıma ağrı giriyor.
ilk 20 dakika sarmıyorsa bi daha izlemem
Hayır, devam etmezdim.
Sıkılırsam izlemem bi daha
Yoo ilk 10 dk da yeter bana
Hayır. İlk bölüm sarmadı mı izlemiyorum
Kapaktaki film efsane yalnız
Zaman İsrafı yapmanın manası yok.
İlk bölümde ne olduğu belli oluyor zaten.
Yok ben hiç şans tanımıyorum öyle dizilere
Devam etmem.
Etmezdim ama ısrar edince ailem bir dizi için tekrar baktım devam ettim sevmeye basladim
Ben etmem şahsen 🤷🏻♀️
Yok fragmanlardan anlıyoruz o şekilde başlamıyoruz
İlk bölümü sarmıyorsa ikinci bölüme gecerm
Hayrete vakit kaybına gerek tok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?