Mesela Game of Thrones 3 kere bitirdim, sınavlar bitsin tekrar başlayacağım. Merlin dizisine de seneye tekrardan başlmayı düşünüyorum yaşarsam. Sabrinayı 3 kere bitirdim. La casa de papel'i 2 kere bitirdim. Filmleri zaten hiç sorma birçok kez izlerim. Mesela Karayip Korsanları 5 kez bitirdim seriyi. Harry Potter, LOTR, Evde tek başına vs vs kısaca evet
Ben Merlin cocukken izlemistim cbce de ilk ciktigi zamanlar Turkce altyazili veriyorlardi 10yil falan olmustur Şu an netflixte gorunce tekrar basladim cok mutlu oldum bi tek onu izleye bildim Sherlock'u yeni bitirdim tekraren izlemeye kalktim skici geldi
Soran
3 gü
Bu arada😂Sherlock Holmesdeki Sherlocla Merlindeki Merlin gorunumleri cok benzemiyorlarmi sencede? Asiri benziyorlar 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
810Oha be
@FısFısOdaSpreyi sarıyor
teen wolf ve the vampire diaries i falan eklemeyi unutmuşum onları da bitirdim 3 kez falan
Ayni şeyleri izlemek nasil bir manyaklık
Ben Merlin cocukken izlemistim cbce de ilk ciktigi zamanlar Turkce altyazili veriyorlardi 10yil falan olmustur Şu an netflixte gorunce tekrar basladim cok mutlu oldum bi tek onu izleye bildim Sherlock'u yeni bitirdim tekraren izlemeye kalktim skici geldi
Bu arada😂Sherlock Holmesdeki Sherlocla Merlindeki Merlin gorunumleri cok benzemiyorlarmi sencede? Asiri benziyorlar 😂😂
Evt sherlock u sadece bi kere izledim ben de, ya game of thrones gibi bi dizi 34934902903 kere de izlenir fısfısodaspreyi
Aslında var ya şimdi düşündüm cidden yüz yapıları dudakları gözleri falan ohaa