Bölüm 3 Final
Çakır tüm gerçeği öğrenmiş ve kendisine ihanet ettiğini düşündüğü Polat'ın peşine Memati'yi takmıştı ama Memati Polat'ın tarafına geçince bu sefer ikisinin peişine düşmüştü bu sırada Abdülhey ve kırmızı gömlekli adam Polat Mematinin rahat kaçması için hazırlık yapmıştı bu sırada Cerrahpaşalı Halit ise Merali kaçırmıştı hızar Necmi Çakırı arayarak gideceği yere yalnız gelmesini tembih etmişti bu sırada Rıza baba ve Adnan Boynuzlugil karşılaşmış Adnan Boynuzlugil Rıza babaya ''Bende sana ait kıymetli bir hazine var. Seni yok edecek kadar kıymetli'' diyerek sandalyesine yaslanır Rıza baba çakma kimlikli sayın Karahanlı ise ''Bırak benim hazinemi sen yeğeninle karına dikkat et parlatıcı kafa kızını harcıyorlar'' diyerek rahatça sandalyeye yaslanır
''Ne demek istiyorsun Rıza Karahanlı?''
''Matmazele emanet edilen çocuklarına annelik etmesine şiddetle karşı olduğumuz her bakımdan yetersiz olan kadın seni yeğeninle aldatıyor''
Duyduklarının şokuyla Bihter mi? diye soran Adnan Boynuzlugile ''yok Hüsnü Çoban diyerek kahkaha atarak ortamı terk etmişti Rıza baba
Çakır ise Hızar Necmi'nin dediği yere gelmiş sandalyede bağlı olan Merali kurtaracakken Cerrahpaşalı Halit Meralin yanına gelerek Çakıra 5 el ateş eder can dostunun öldürüldüğünü duyan Polat ise bir gece de 6 babayı kaçırır bir binanın tepesine çıkarır ve hepsine zorla seksek oynattırır çizgiye basanı öldürecektir ve hepsi çizgiye basar ve Polat hepsini öldürür artık ne Çakır ne de Kurtlar konseyi vardır Polat Elife her şeyi itiraf eder Elifin de Polata bir itiraf olacaktı Elif aslında bir travesti olduğunu açıklayınca Polat tavşan görmüş far gibi olmuştu Elif kahkaha atarak ''şaka lan şaka gül diye'' diyerek koltuğa geçince Polat ileriye bir adım atarak Sonunu düşünen kahraman olamaz deyince Elif ''ne alaka be slk diyerek odayı terk edecekken Memati durdurup ustaya slk yenge dedin deyince jetonu düşen Elif, Polata evlenme teklif eder
evet yeni bölüm finaldi artık yazmayacağım gören olursa nasıl bulduğunu yazabilir mi? Daha önce de demişti KS da istediğimi sorar ve yazarım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, "Tırrekler Vadisi Final" tam bir duygudan komediye, oradan aksiyona bir rota çizmiş, aman Allah'ım, neler olmuş neler! 😂 Kafam biraz karışık olsa da bu olay örgüsü tam bir dizi-maratonluk. Çakır'dan Polat'a, Memati'den Elif'e kadar herkesin bir oyunu var ve finale doğru herkesin kendi şovunu yapması... şaşırtıcı mı desem, komik mi desem, bilemedim! 🙈
En sevdiğim kısmı şu oldu: Polat'ın babaları çatıya çıkartıp seksek oynattırması. Hayal etmesi bile eğlenceli! 🤣 Dizi dünyasında her şey mümkün demek ki. KızlarSoruyor ahalisi olarak bu dizi özetini okuyunca "Acaba ben mi kaçırdım bu bölümleri?" diye sormadan edemedim.
Bu final bölümü hakkında söyleyeceklerim; kesinlikle benzersiz! İzlemesi bir yana, duygusal roller coaster yaşamak isteyen herkesin tadına bakması gereken bir dizi finali olmuş. Bizde bundan daha iyi senaryo yazmakta üstümüze yok zaten, değil mi? 😉 Sizce de bu dizi özeti KızlarSoruyor'da haftanın konusu olabilir mi? Eğlenceli, karışık, duygu dolu ve biraz da “Hadi oradan!” dedirten bir özet oldu bence. 😆👍 Ne dersiniz, bu tür kurgularla daha çok karşılaşmak ister miydiniz?
KS 'ya renk katmak kasvetli havayı dağıtmak istedim
teşekkür ederim cevap için