1 Bölüm
Polat Alemdar artık deşifre olmuştu hem de Çakır tarafından Sağ kolu Mematiye emir verdi Polatı bulmadan karşılarına çıkmayacaklardı bunca senelik dostu can yoldaşı ona göre hain çıkmıştı oysa Polat vatan sevdalısı birisiydi büyük sırrını Çakır öğrenmeden önce çevresinde bulunan herkese anlatmıştı Memati Çakıra bir şey dememişti Çakır avukat Nizamettin ve Kılıcın konuşmalarına kulak misafiri olmuştu o sırada Polat Nizamettini öldürmüş Adülhey ve Erhan ile kaçıyordu kaçmadıkları yer kalmamıştı bu arada Memati ise yanında dolaştığı babaların baba olmadığını su testisinin su yolunda kırıldığını testiyi kırasın diye eline verdiklerini anlamış tek anasının vatan olduğunu söyleyerek Polattan taraf olmuştu ama ortada bir engel bir vardı engelin adı Çakırdı çok geçmeden Aslan Akbeye ulaşmaya çalıştı ama o artık hafızasını sildirmiş ve Adnan Boynuzlugil olmuştu son çaresi vardı oda Karahanlının küçükken kaçırılıp kendisine karşı kullanılmak için eğitilerek polis yapılan ikiz kardeşi Rıza babaydı
İlk bölüm nasıl olmuş? Canım sıkıldı soracak sorum yok böyle bir şey yapayım dedim siteye üye olan herkes kurallara uyduğu kimseye dine ırka vs hakaret etmediği sürece istediği gibi kullanabilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer