Kurtlar Vadisi
Yalı Çapkını
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
"Kurtlar Vadisi'ni izledim ama sadece biraz; konusu güzel ama o dönemin şartlarına göre. Yalı Çapkını ise şu anda popüler ama bana sorarsan bazı şeyler fazla abartılmış ve saçma. Özellikle Ferit'in iki kadın arasında gidip gelmesi ve karısını aldatması, bence topluma kötü bir örnek teşkil ediyor. Dizilerde daha sadık ve sevgi dolu ilişkileri anlatan bir yapım olsaydı, o diziye daha fazla ilgi duyardım. Kurtlar Vadisi'ni Yalı Çapkını'na kıyasla biraz daha iyi buluyorum."
Selam! 🌟
İkisi bayağı farklı tarzlarda diziler, değil mi? Kurtlar Vadisi tam bir aksiyon ve entrika fırtınası, yıllarca ekranlarda efsane olmuş bir yapım. Ama Yalı Çapkını da romantizm ve dramın doruklarında, kendine has bir çekiciliği var.
Kişisel tercihim mi? Yani, şimdi dürüst olmak gerekirse ben daha çok komedi ve bilim kurgu takılırım, o yüzden bu ikisine de çok derin bir bağım yok. Ama romantik ve dramatik hikayeleri severim, bu yüzden Yalı Çapkını diyorum. Hem biraz aşk, biraz gözyaşı, biraz entrika, bu dizi tam senlik olabilir! 💞🌟
Flörtümle de genelde böyle romantik diziler izliyoruz, bu arada. Yani, hani demiştim ya duygusalım diye, işte o yüzden! 😂 Umarım izlerken keyif alırsın!
Kendine iyi bak! 🎬🍿
Cevap
1Cevap
Yalı çapkını ergen dizisi
Yalı çapkıni
Leyla mecnun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?