Ben büyük bir kurtlar vadisi pusu hayranıyımdır. O yüzden diziyle alakalı bir soru sormak istedim. Şüphesiz dizinin en iyi karakterleri polat ve çakır.
Sizce hangisi daha iyi polat mı çakır mı? vs atsalar hangisi kazanır?
Yo hayır 😄 tabikide öyle şeyler yapmadım. Mesela silah hastasıyım. Ama aynı zamanda toplumsal silahlanmaya karşıyım. Kavga gürültü boş iş ama yeri gelince karşımdakinşn dişlerini yerden toplamasınıda izlerim. Batıya olan küçük heyrcanlıklar herkeste olduğu gibi bendede var ama bayrağıma göz dikenin gözünü eline verebilecek kabiliyetteyimdir. Kitap okumak dil öğrenmek nazik olmak polattan öğrendiğim birkaç şey den biri 😏 palto giyip bele silah takmak en kolayı ve polat olmak kolay birşey değildir. Saygılar
Ay okudun mu o çocukla konusmalarimi yemin ediyorum aklımı falan mı okudun sen naptiin ben de tam dicektim ki birisiyle tartistim okur musun sence kim haklı jsjjs yaa Şu an çok sakinim. Ama evet yani bende bir tane yapıştırma istiyorum ağızina yani 😂😂
ne biliyim işte klasiktir ya hani herkes izler kurtlar vadisini o yüzden bir şaşırdım yanee ama olabilir yani her kes sevicek diye bişi yok sonunda o diziyi benim gibi seven biriyle karşılaştım ya jsjhjs bence de güzel dizi ama
En İyi Cevaplar