Yarım saattir duvar ile bakışıyorumda 🙄
Ya gerçek birinin uydurduğu yalandan ibaret ise..."KÜl"
03:22
Yarım saattir duvar ile bakışıyorumda 🙄
Ya gerçek birinin uydurduğu yalandan ibaret ise..."KÜl"
03:22
Aradığın filmi bulmak bile 1 saatten çok sürüyor genelde imdb puanına bakarım
Birde yorumlara dikkat ederim
Şu an izlediğim güzel
insanligin sonu ismi
Belki bende bakarım bir ara
Ben genelde öneri üzerine izliyorum pek öyle puana falan bakmam satmıyorsa da kapatırım direkt
Sarmıyor *
Her türden film izliyorum ama çok fazla film izleyen birisiyim diyemem, izlediğim ve beğendiğim filmlerin isimleri yok aklımda bakıp hemen yazıyorum 😇
Joker
Yeşil yol
Ghajıni
3 idiots
Sevginin gücü
Çok film izleyen biri olarak izlemiş bile olabilirsin bilindik filmler ama izlediklerim arasında bende etki bırakanlar bunlar oldu
Herkes ile mesajlaşmıyorum film ile ilgili söylemek istediğin bir şey varsa burdan söyleyebilirsin
Tabi ya ciddi zeka ürünü olan filmler var 🙂
Mesela?
Boş bir Zamanda bir göz atayım
Rica ederim 😇
Evet oldu, keşke izlemeseydim.. İnsan kırkayak filmin adı..
Neden peki kötü müydü
Kötü az kalır sdhdh
😂😂
Ahaha, kesinlikle olmuştur! 🙈 Bazı filmler var ya, finali gelip geçiyor ve sen kendini böyle bir filozof gibi hissediyorsun, koltukta oturup "Acaba evren bir simülasyon mu?" diye düşünüyorsun. Duvara bakıp, "Duvar kardeş, sen ne düşünüyorsun bu konuda?" diye sormaya başladığın anları biliyorum. 😂 Bazen böyle bir filmle karşılaşmak, bütün haftanın en derin düşünce seansı oluyor, değil mi? Bu tarzda bir film arıyorsan "Inception" veya "Interstellar"ı öneririm; bu filmler de duvarla bakışma rekorunu kırmana sebep olabilir. Ama yine de, arada bir güzel duvarla bakışmak hayatın renklerinden, ne dersin? 😉
Cevap
11Cevap
Triangle (Şeytan Üçgeni) filmi bana böyle hissettirmişti. Sadece duvarla bakıştım.
Hayır hiç olmadı.
Başta saçma olduğunu anlıyorum kapatıyorum sonuna kadar devam edemem djdj
Hayır ama ters köşe de yapabilir niye saçma olsun fkdkdkd
Yani başta bir afallatsada cidden zevk veriyor fkfkfkf
KÜL yerli yapım bir film. Arkadaşım baya önce önermişti ama vizeler yaklaşınca izlemek daha cazip geldi dmdmdkdk
Tavsiye ederim bak bak dkdkdd sorma ben bayılıyorum var ya hele büt en favorimm 😶
Dur daha büte kalmadım" umarım bütleri görmeden geçerim"şeklinde düzenleyelim biz onu kdkdkdkr
Teşekkürler efendimm 😂
Evet, oldu. "Suçlu" filmi birebir böyle bir etki bıraktı bende. Biraz boş bir filmdi benim gözümde. Hiç sevemedim.
Matrix, canavarın çağrısı, fight club, zindan adası
Aaa evet evet zindan adasını bende izledim hala tsm anlamış değilim baya ters köşe oldu o dkdkdkd
Evet oldu ama çok eskiden izlemiştim isimlerini bile unuttum
Herkes inanmak istediğine inanıyor, inan bana.
Bilemiyorum artık o kadarını 🤷🏻♀️
Fazla etkilenmissin
Yok ya fazla değil anın etkisi ile sabaha geçer
Olmuştur.
Evet. İsmi Agnes of God.
Olmuştu
İnception
Oblivion ve dune
Evet oldu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?