Diziler & Filmler İzlerken gerildiğiniz bir film oldu mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor İzlerken sinirinizi bozan, heyecanlandıran ve dehşete düşüren bir film oldu mu? Güncellemeler+1 yıl Güncel. İzlerken gerildiğiniz bir film oldu mu? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. The fresh filmi oldu 0 0 Yorumla
YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Salo ya da Sodomun 120 GünüMezarına TüküreceğimBir Sırp Filmiİnsan Kırkayak 1 4 Yorumla vanillyaa +1 yıl Ay bunlar çok iğrenç. Yorumla YunininTutisi +1 yıl Öyle olduğu için geriyor, ürpertiyor zaten. 😐 Yorumla bişisorabilirmiyim +1 yıl Kız bunlar gerilim değil ki germeli değil kusmalı 😅 Yorumla YunininTutisi +1 yıl İğrenç ama aynı zamanda dehşet verici bence 😐 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 510 cevap paylaştı. Bayadır gerilim/korku izlemiyorum hoşlanmıyorum. 0 0 Yorumla
aliceahrass Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence bunu sana sormalıyız işin ehli ve bileni olarak 0 0 Yorumla
matmazell-noir Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Şu netlikte ki dark web filmleri çok güzeldi. Sıra kimde diye bekliyordum. 0 1 Yorumla matmazell-noir +1 yıl Netflix ❎Netlik ✅ Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 738 cevap paylaştı. Korku filmleri beni her zaman olmasa da sık sık geriyor 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 898 cevap paylaştı. Şeytani filmler beni çok geriyor onun için izlemiyorum 0 0 Yorumla
Magnor Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hush filmi vardı gerçekten gerildiğim filmlerin arasında yer alıyor. Sonra From diye diziye başladım oda öyle ikisinin de de geriliyorum. 0 0 Yorumla
mysticastar Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Şimdiye kadar beni korkutan bir film e rastlamadım çünkü ciddiye alamıyorum xnxndnddjd 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 334 cevap paylaştı. Gerilim korku türünde her film o etkiyi yapıyor. 1 0 Yorumla
Luciferingunlugu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl 911 Acil Çağrı filmi beni inanılmaz germişti 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Görselde olan Nefesini Tut kesinlikle 0 0 Yorumla
Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl gorseldeki ilk filmde baya gerilim yasamistim 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 411 cevap paylaştı. Saw. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 611 cevap paylaştı. Ölüm kitabı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
The fresh filmi oldu
Salo ya da Sodomun 120 Günü
Mezarına Tüküreceğim
Bir Sırp Filmi
İnsan Kırkayak
Ay bunlar çok iğrenç.
Öyle olduğu için geriyor, ürpertiyor zaten. 😐
Kız bunlar gerilim değil ki germeli değil kusmalı 😅
İğrenç ama aynı zamanda dehşet verici bence 😐
Bayadır gerilim/korku izlemiyorum hoşlanmıyorum.
Bence bunu sana sormalıyız işin ehli ve bileni olarak
Şu netlikte ki dark web filmleri çok güzeldi. Sıra kimde diye bekliyordum.
Netflix ❎
Netlik ✅
Korku filmleri beni her zaman olmasa da sık sık geriyor
Şeytani filmler beni çok geriyor onun için izlemiyorum
Hush filmi vardı gerçekten gerildiğim filmlerin arasında yer alıyor. Sonra From diye diziye başladım oda öyle ikisinin de de geriliyorum.
Şimdiye kadar beni korkutan bir film e rastlamadım çünkü ciddiye alamıyorum xnxndnddjd
Gerilim korku türünde her film o etkiyi yapıyor.
911 Acil Çağrı filmi beni inanılmaz germişti
Görselde olan Nefesini Tut kesinlikle
Oldu No Escape, Smile aklıma gelenler
gorseldeki ilk filmde baya gerilim yasamistim
Evet oldu vall
Çook oldu
Turk dizileri
Hatırlamıyorum
Hush çok başarılıydı gerçekten
Korku oyunu vardı
Oldu
Saw.