Diziler & Filmler Sıkılıp yarıda bıraktığınız bir film/dizi oldu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 810 Yapay Zekaya Sor Selam, Sıkılıp yarıda bıraktığınız bir film/dizi oldu mu? #Zuljin Güncellemeler+1 yıl 🖤 Sıkılıp yarıda bıraktığınız bir film/dizi oldu mu? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
ManOfLove0135 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl HİMYM'i çok sevdiğim için Friends'e başlamayı düşündüm ama o kadar saçma ve sıkıcıydı ki izlerken uyuya kaldım.Aranızda Friends seven varsa özür diliyorum ama benim şahsi düşüncem bu gerçekten bana çok sıkıcı geldi. 0 0 Yorumla
Bi_miteologg Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Evet ya aşkın bedeline çok hevesle başlamıştım 12. Bölümden sonrası sarmadi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu gün bir film izledim gözüm kapalı izledim diye biliim😀 dehşetti. Ama izledim. Sweeney Todd the Damon barber of Fleet street. 0 0 Yorumla
YellowFeverTurcoGirl Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yakın zamanda matrix oldu. Xper varsa çok sevinirim yanlış anlama bn dilenci değilim. 1 1 Yorumla ManOfLove0135 +1 yıl evet ya Matrix banada sıkıcı geldi Yorumla
CodingMan Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl Sıkıldığımız için yarıda bırakmadık :) 0 0 Yorumla
__karamelleis__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bir çok dizi ve filmi yarım bırakmışlığım vardır. 0 2 Yorumla CodingMan +1 yıl Neden acaba :) Yorumla __karamelleis__ +1 yıl @CodingMan? Yorumla
xbutterfly Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Filmi yarıda bırakmam ama diziyi bırakırım 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet, bir sürü oldu. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
HİMYM'i çok sevdiğim için Friends'e başlamayı düşündüm ama o kadar saçma ve sıkıcıydı ki izlerken uyuya kaldım.
Aranızda Friends seven varsa özür diliyorum ama benim şahsi düşüncem bu gerçekten bana çok sıkıcı geldi.
Evet ya aşkın bedeline çok hevesle başlamıştım 12. Bölümden sonrası sarmadi
Bu gün bir film izledim gözüm kapalı izledim diye biliim😀 dehşetti. Ama izledim.
Sweeney Todd the Damon barber of Fleet street.
Prison Break 2 sezon izledim bıraktım
Yakın zamanda matrix oldu. Xper varsa çok sevinirim yanlış anlama bn dilenci değilim.
evet ya Matrix banada sıkıcı geldi
9 Kere Leyla
canım sıkılıp direk kapattığım oluyor
Sıkıldığımız için yarıda bırakmadık :)
Bir çok dizi ve filmi yarım bırakmışlığım vardır.
Neden acaba :)
@CodingMan?
Filmi yarıda bırakmam ama diziyi bırakırım
Oldu baya
çook oldu, oluyorda halen
Çok oldu sonradan unutuyorum
Olmuştur.
Evet, bir sürü oldu.
Çok oldu
Çok oldu.
Oldu
Olmuştu