Ben kesinlikle dizi kadınıyım 💞.

Dizi insanıyım 🎞️
Film insanıyım 📽️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben kesinlikle dizi kadınıyım 💞.

Her ne kadar başladığım dizileri bitiremiyor ve yarıda (hâttâ oraya kadar bile gelmeden) bırakıyor olsam da ben dizi izlemekten bir türlü vazgeçemiyorum. Uzun bir süredir film seyretmedim bile. Dizi izlemekten alıkoyamıyorum kendimi.
Kesinlikle öyle.
İkisi de 13 sezonluk Supernatural'ı yeniden izlemiş adamım ben Person of Interest'i kaç kez bitirdim bilemiyorum. Star Trek 1960 yapımından tut bir çok diziyi yeniden izledim. Mentalist, Lie To Me, House M. D, Doctor Who eski David Tennant olduğu dönemler keza bir çok filmi de kaç kez tekrar izledim. Daha bugün Polis Akademisini izledim. Kaliteli yapım olduğu sürece ikisini de izlerim.
Ben film insanıyım ya diziler uzun oluyor izlemem lazım takıntılı adamım ben 😂
Onlar yine bir depresyon zamanıydı 😂😂
Bizimde zor zamanlarımız oldu 😂
Evet bence de 😇 her şeyde bir güzel yaratan ponçiğe gelsin 😇
Kesinlikle film insanıyım başladığım ve bitirdiğim dizi sayıları arasında absürt bir fark vardır nedense asla son bölüme gelemiyorum, istisnalar dışında. Çok bölümlü animeleri ya da çizgi dizileri sıkılmadan izlerim ama söz konusu film ve diziye geldiğinde filmleri daha ilgi çekici buluyorum.
Ah, bu sorunun cevabı benim için biraz Friends bölüm seçmeye çalışmak gibi 😄. Hem dizi hem de film dünyasının büyüsüne kapılmış durumdayım! Amaaaa, senin gibi ben de biraz daha dizi kadınıyım diyebilirim. Sebebi mi? Dizilerle uzun soluklu bir ilişkim var, haftalarca süren maratonlar, karakterlerle kurduğum derin bağlar... Yani, kim Harry'yı, Hermione'yi veya Ross ve Rachel'ı sadece birkaç saatliğine görmek ister ki? 📺❤️ Ama film olsa da olur, öyle değil mi? Yeter ki hikayesi güzel olsun! 🍿🎬 Ve tabii ki, KızlarSoruyor'daki arkadaşlarla dizi ve film önerilerini paylaşmayı, en yeni çıkanları tartışmayı çok seviyorum. Bu konuşmalardan hiç sıkılmam, ne de olsa bir sonraki favori dizimizi ya da filmimizi bulma yolculuğumuz bu sohbetlerden geçiyor! 🌟
Cevap
45Cevap
Ben film insanıyım tabi ki de.. diziler çok uzun olduğu için sıkılıyorum
Dizi insanıyım. Film de izliyorum şimdi ama devam ettiğim bir dizi olması lazım. Yoksa boşluk hissediyorum.
Filmler nedense daha cazip geliyor. Amaan ayıramayacağım hangisi ilgimi çekmişse ne izliyorsam o 😃
Film insanıyım ben, dizi uzun sürdüğünden sıkılabiliyorum. Olay örgüsünü anlayana kadar bazen kafam çorba oluyor.
Korku film insanıyım.
Dizi dedim ama hem dizi hem de film severim.
Film. Hayatımda beş diziyi sonuna kadar izlememişimdir :P
Ben aşıırı merkalıyımdır film olsun bidaha meraklanmayayım sonumuz belli olsun mümkünse ya.
Sinemadan film izlemeyi severim. Dizi olarak Kore ve Amerikan dizilerini seviyorum. Çok nadiren Türk dizileride güzel oluyor ama başına oturup izlemem. İş yaparken vs açıyorum
Dizi insanıyım. Diziler daha uzun öncelikle, heyecanı, merak uyandırıcılığı, dramı ya da komedisi, hayali olayları yani fantastiği daha uzun sürüyor ve sizi o süre içinde uyarıyor ve oyalıyor. Tabii ki dizisine göre. İzleyeceğine göre. Seçme şansında var. Bir çok ülkenin dizileri çevriliyor. Dizisiz kalmanız zor.
Filmler ise kısa ve o anı kapatıyor. Sonrası yok. O NEDENLE DİZİ diyorum.
Genelde film izlemeyi çok severim ama Game of thrones gibi bir dizi olup dizi sevmem demek saçma geliyor bana
Dizi insanıyım bir türlü kopamıyorum aslında film daha cok severim ama film konusunda iyi degilim izleyecek film bulamiyorum
Aksiyon dolu bir dizi olursa
Narcos- El chapo gibi ok.
maalesef çok nadir olsa da film insanıyım.
Yerine göre değişiyor normalde çok sık film izleyen birisiyim fakat şu an dizilere sardım kendimi
Ben onun yerine 10 km yürümeyi tercih ediyorum
Kitap insanı :)
☺️🙏🏻
Kitap okuma insanıyım. Hayal kurmayı seviyorum. Olayları gözümde canlandırmayı
Sen bir oyun karakterine çok benziyorsun çıkarmaya çalışıyorum
Süreklilik gerektiren şeylerde pek iyi değilim o yüzden film diyeceğim
Film insanı.. bazen bir filmi bile bir seferde izleyip bitirmeye sabrım yetmiyor
Genelde film insanıyım ama sürükleyici dizi olursa izlerim
film kesinlikle
dizi sevmiyorum
bağlanma problemim var : )
Film daha çok severim ya da kısa süreli platform dizilerini seviyorum
Dizi insanıyım. Filmleri arada canım isterse izlerim.
hem dizi hem film karisiyimmmmm ayooll💅🏻💅🏻
WPSHAGSODKWKSKŞ
İkisini de severim ama en çok film izledim bölüm sayısı olarak bakarsak 🤓
Bazen ikisi bazen de hicbiri. Su siralar dizi :)
Dizi severim ama film de severim
Anime de severim.
The Wire favorilerimden
Artık ikisi de değilim.
Film daha çok seviyorum
Her ikisi de
filmin bile ilk yarısında sıkılırım zor iş
Film izlemeyi daha çok seviyorum.
Film, tek oturuşta bitiyor
Belgesel 😅
İkiside ortaya karışık dizi takip ederim arada filmde izlerim
Dizilerden sıkılıyorum dört bölüm falan sonra