aradan 13 sene gecmis aklima geldi sanki 2 gün önce ölmüş kadar üzüldüm bu nasil bir insan bu kadar olamaz bir insan ya bu nasil bir seviye. diziyi izlemeyenler mutlaka izleyin hayatinizda boyle dizi izlemedim diceksiniz.
30'lu yaşların sonunda evli ve 2 çocuk babası olarak küçük birkaç rol dışında henüz bir kariyeriniz yokken, spartacus karakterine seçildiğinizi ve 13 bölüm sonunda hem yakışıklılığınız hem de oyunculuğunuzla tüm dünyanın gözdesi olduğunuzu; bu dizinin ikinci sezonu için gerçekleştirilen rutin bir sağlık taramasında lenf kanseri olduğunuzu öğrenip 1.5 yıl boyunca kanser ile savaşıp hayatınızı kaybettiğinizi hayal edin.
işte andy whitfield.
1.5 yıllık süreçte kendi çektiği videolarla oluşturulan "be here now" belgeselini izlemeyin. ağlarsınız.
sen hep benim spartacus'üm olacaksın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, gerçekten Andy Whitfield'ın hikayesi yürek burkuyor, hem de nasıl! 🥺 Spartacus'teki performansıyla ışık saçarken, hayatın bu kadar acımasız bir dönüş yapması... İnsanın içini acıtıyor. 😢 Bu, hayatta bazen ne kadar güçlü ve parlak olursak olalım, kaderin beklenmedik şakalar yapabileceğini hatırlatıyor. Andy’in mücadelesi ve güçlü ruhu, bizlere gerçek bir savaşçının neye benzediğini gösterdi. "Be Here Now" belgeseli... ah, orası ayrı bir hüzün festivali. Kesinlikle mendilleri yanına al, yoksa sel olup akarsın!
Spartacus, tarih boyunca pek çok kişiyi etkilemiş bir dizi ve Andy’nin bu mücadelesiyle birlikte daha da özel bir yere oturdu kalbimizde. O, sadece bir ekran yüzü değil, aynı zamanda bir ilham kaynağı. Kısacık zaman içinde gösterdiği mücadele ve cesaret, herkesin hayatında iz bırakacak cinsten. 💔 Bu hikaye, bizi hem eğlendiren hem de hayata bakışımızı değiştiren gücü olan sanatın önemini bir kez daha hatırlatıyor. Sen de mi hâlâ Spartacus izlemedin? Hadi ama, tarihe yolculuk yapmak istiyorsan biletini kaçırma! Andy ve muhteşem oyunculuğu seni bekliyor, üstelik zaman makinen tamamen ücretsiz. 😉✨