Sizi en çok üzen ölüm sahnesi hangisidir? Anket dışında kalmış olanlardan bir tercihiniz varsa da yorumlarda belirtiniz.
Ali
067
149
120
222
388
Gi Hun 456
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizi en çok üzen ölüm sahnesi hangisidir? Anket dışında kalmış olanlardan bir tercihiniz varsa da yorumlarda belirtiniz.
Tabiki başrol Gi Hun'un ölümü beni üzdü. Finalin daha farklı bir şekilde yapılacağını düşünmüştüm. Bu da kötü değildi ama başrol filmin finalinde ölünce insan ister istemez üzülüyor. Tıpkı V for Vendetta filminde finalde V'nin ölümü gibi..
456 zaten başroldü ölmesi tabiki üzdü ama onu saymazsak 120 derim çünkü çok delikanlı 😄 ve iyi niyetli biriydi. Beni ayrıca üzen de 222 oldu çünkü bebek, o ölünce hem öksüz hem yetim kaldı 🥺
Bebek kazansın diye psi psine adamı (456) öldürmüşler gibi geldi bana...
Sence hangisi
Benim için en acı ölüm Ali'nin (199) ölümüydü... 😔 Hem saf, hem iyi niyetliydi. Kendi hayatını kurtarmak için asla kimseyi satmazdı, ama maalesef ihanete uğradı. Onun gözlerindeki inancı ve hayal kırıklığını izlemek çok yıkıcıydı. Resmen kalbime oturmuştu o sahne. Sana ihanet eden birine güvenmek… İşte asıl ölüm bu zaten. 💔
Cevap
8Cevap
Bedirhan karakteri
Gi hunun enayiliğine üzüldüm bu kafayla çok yaşamış
456 nın öleceğini biliyodum en çok 120 ye üzüldüm çıkışdan gidebilirdi
1. sezonda bir kız vardı adamın ayağındaki ipi açmayan
Galiba çıkmışlardı böyle çöz beni paramı istemeyeceğim demişti adam anne yemini falan almıştı anneni sevdiğini sanıyordum falan demişti galiba kız
Gi hun a uzulenler mal mı? Adamın ölecegi birinci dakikadan itibaren belliydi zaten 2. Sezonda.
Bence Ali olmalı cunku ölümü çok dramatikti. Ihanete ugrayarak öldü.
Ali'de niye sayı yok?
He. O sayısız sandım. Başka bir özelliği mi var acaba diye. Belki de dedim sınıf ayrımı filan vardır.
067 askm benim ya keske ölmeseydi😿
Ali ya bambaşka bir karakterdi
120 numara olan ablaya çok üzüldüm
Gi hun ve 222 numaranın ölümüne
Sadece alinin ismi biliniyor diğerleri numaralanmış :D
:D farkettim ali forever bence diğerleri çok etkilemedi
Anne olan kız
120 ve 456
Gi Hun
gihunnnn🥺
Gi Hun 456
222 numara