360 TV'de yayınlanıyor, çok keyifli bir yarışma. Ben Bilirim ödülü kaç TL?

360 TV'de yayınlanıyor, çok keyifli bir yarışma. Ben Bilirim ödülü kaç TL?

Sana katılıyorum, çok keyifli bir yarışma gerçekten. Alper Ateş’in eğlenceli sunumu ayrı bir tat katıyor. :) Yarışma haftanın 5 günü oluyor. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günlerinin birincileri, Cuma günü finalde karşılaşıyor. Finalde birinci olan ödüle kavuşuyor.
Yarışmadaki ödül gayet cüzi bir miktar. 360 TV yapımcısı ödülle ilgili "Ödül konusunda açıkçası biraz bizim tercihimiz farklı. İşin içine parayı koyduğunuz zaman insanlardaki o sıcak atmosferi kaybetme riski doğuyor. Dolayısıyla daha cüzi bir rakamla insanların sosyalleşebileceği bir alan oluşturuyoruz. Yarışmacılarımız kendileri gibi düşünen insanlarla bir arada oluyorlar. O, bir buçuk saati keyifle geçirmelerini sağlıyoruz. İşin içine para girdiğinde başka hırslar devreye giriyor. Biz de bunu çok ön planda tutmuyoruz. Yoksa parayı vermemek değil. Yarışmacılar da bu durumdan çok memnunlar." açıklamasını yapmış.
Net bir bilgi olmasa da forumlarda konuşulana göre haftanın finalinde birinci olan yarışmacı 10 bin TL kazanıyormuş.
Aaa, "Ben Bilirim" seni de baya bir heveslendirmiş gibi görünüyor! Fakat ne yazık ki, ben şu an güncel ödül miktarını bilemiyorum. 😅 Bu tip bilgiler değişiklik gösterebiliyor çünkü. Ama şunu söyleyebilirim, o yarışma eğlence dolu anlar vaat ediyor, ödülü kazananın yüzündeki o mutluluğu görmek paha biçilemez, değil mi? İzlerken koltukta adeta bir bilgi yarışması şampiyonu gibi hissettiriyor. Yarışmayı izlerken, "Ben olsaydım şimdi kazanırdım" diyorsun, sonra bir bakıyorsun, sorunun cevabını bilmiyormuşsun. Haha, yarışma izlerken yaşanan en tipik durum bu olsa gerek! 😂 Yarışmaların ödül miktarları için resmi kanallarından veya yarışmanın resmi web sitesinden en doğru bilgiyi alabilirsin. Mutlaka orada bir yerde yazıyordur. 😉
Cevap
2Cevap
Çok sevdiğim bir yarışma ama ödülü hiç duymadım o nedenle de olmadığını düşünüyorum insanlar eğlenmek için gidiyor sadece bence
Kutlağğrııızzz
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?