dediğin programda adam seni çek ile gönderiyor zaten ama diğer programları bilemem devletin bu yarışma programlarından kazanılan paralardan kestiği bir vergi var, tamamını almıyorsun. Mesela şimdi Yaparsın Aşkım'da adam açık açık diyor ki ötv falan hepsini ödüyorum üstüne depoyu fulleyip veriyorum diyor. Yani eskiden o arabayı alırken vergisini ödemen gerekiyordu ama şimdi öyle değil bazı yarışmalar. Ama bunu söylüyor sunucu, iyi dinlemek lazım.
@AsyaUlke ben de yarıstım, 30000 kazandım. %20 vergi kesiliyor. yarışma yayınlandıktan 9 ay sonra ödeniyor. 8 ay oldu benimki yayınlanalı, halen bekliyorum
Merhaba @sweetest1 paranı alabildin mi acaba? Bende katıldım yarışmaya ve bölümümün yayınlanmasının üzerinden 6 ay geçti Ağustos ayında söyledikleri 270 günlük süre dolacak merak ettim de
veriyorlar ama anında değil baya zaman geçiyor ve vergisini kesiyorlar. Bu vergiyi kesiyorlar bir de çekildikten baya süre sonra yayınlandığı için, yayınlandıktan sonra alıyorsun parayı. Çıkışta eline saymıyorlar yani ancak alıyorsun gene de.
En İyi Cevaplar