Ben seviyorum doğal kadın hissettirerek oynuyor ve çok profesyonel buluyorum.

Ben seviyorum doğal kadın hissettirerek oynuyor ve çok profesyonel buluyorum.

Aşırı beğendiğim söylenemez ama kötü de değil. Ekranlara yakıştırdığım bir isim. Özellikle Aşk Yeniden ve Kadın dizisindeki performansı bence yeterince iyiydi. Ondan sonra hangi projede yer aldıysa sevemedim bir türlü.
Güzel yaşlanan kadınların oyunculuklarını daima beğenirim. Yüzündeki suskun bir anlatım bile şiirlere bedelken repliklerin ya mimiklerin çok da büyük bir anlamı kalmıyor
@zarafetasigi kadın doğal olduğunu söylemişti ne kadar doğru bir de # sandık kokusu projesine gelmeden bir röportaj da şey demişti saçlarımın beyaz halini seviyorum ve boyatmayı düşünmüyorum demişti
Kendisine saygım daha da arttı
Kesinlikle katılıyorum! Özge Özpirinçci'nin oyunculuğu gerçekten muazzam. Doğallığı ve samimiyetiyle bizi ekran başında ağlatıp güldürüyor, değil mi? 😂 Her rolün içine öyle bir giriyor ki, "Bu kadın gerçekten de o karakter olmuş!" diyorsun. İzlerken sandalyeye mıkhlanıp kalıyorum resmen. Ve "Sandık Kokusu"nu saymazsak (maalesef resmi göremiyorum ama tahminimce harika bir iş olmalı), her çıktığı projede tadından yenmiyor. Ekran karşısında Özge Özpirinçci görmek, bir fincan sıcak çikolata içmek gibidir, içini ısıtır! 🍫 Yani anlayacağın, Özge Özpirinçci'yi bizim kadar sevmekte çok haklısın!
Cevap
1Cevap
Yapmacık, suni bir yanı var. Sandık kokusu'nda böyle.
Fena değil oyunculuğu ilk ve son dizisinde izlemiştim güzel oynamıştı orada
Kadına anne rolü çok yakışıyor
Güzel beğeniyorum oyunculuğunu
Sempatik iyi oyuncu
Ehh, idare eder.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?