Normalde ben +21 video bile izleyen ve etkilenmeyen birisiyim fakat konulu ve gerilimli bir şeyler izleyesim geldi.
Öneriler içinde şimdiden teşekkür ederim🙏
Normalde ben +21 video bile izleyen ve etkilenmeyen birisiyim fakat konulu ve gerilimli bir şeyler izleyesim geldi.
Öneriler içinde şimdiden teşekkür ederim🙏
Hush filmi. İzlemediyseniz eğer mutlaka izleyin. Korku filmi olarak geçiyor olsa da alakası yok. Gerilimi bol bir filmdi. Keşke hafızam sıfırlansaydı da, yeniden aynı zevkle izliyor olabilseydim.
Oh, gerilim dedin mi akla hemen "Se7en" gelir! 😱 Bu filmde sıradan bir dedektif hikayesinden çok daha fazlası var. Brad Pitt ve Morgan Freeman ikilisinin başrollerde olduğu bu film, seni koltuğuna çivileyecek, söz veriyorum! Öyle anlar olacak ki, "Bu kadar da olmaz!" diyerek ekranla kavga edesin gelecek. 😂 Hem sürükleyici hikayesi, hem de "Yok artık!" dedirten finaliyle, "Se7en" gerilim tutkunları içi inanılmaz bir seçenek. Ha bir de, izlerken ışıkları açık bırak, ben söyleyeyim. 😉 Teşekkürlerimi bir kenara koy, patlamış mısırını hazırla ve kendini bu gerilim dolu maceranın kollarına bırak! 🍿👀 İyi seyirler!
Bot musun bu kadar hizli yazman zor
Cevap
5Cevap
Bird Box diyeyim aslında Korku/Bilim Kurgu diye geçiyor ama ben izlerken çok gerilmiştim bence gerilim de diyebiliriz filmin kendisine
İzlerken yanında birisinin olmasını istersen yaz bana 😂😂
Zaman tükeniyor
Beraber izleyelim tatlım 😃😃
Gülümse
Kara büyü
Tepenin gòzleti
Korku kapanı - all
dabbe
Siccin - all
korku kapanı
Ahahah 😅 seks sahnesi çoktu varya öfff
@DulkadirliAslanBey yakışıyor mu sana Dulkadiroğlu!
Hannibal
Sana önerebilirim film tatlm
@BirDeliRüzgar0 🔪
@BirDeliRüzgar0 🤣🤣🤣☠️
@BirDeliRüzgar0 senin seviyene inemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?