Bir Küçük Eylül Meselesi’nin sonunu değiştirebilsem keşke kimse ölmese kimse yarım kalmasa …

Bir Küçük Eylül Meselesi’nin sonunu değiştirebilsem keşke kimse ölmese kimse yarım kalmasa …

Çalıkuşu.. Bugün finaline denk geldim, hâlâ etkisindeyim, dokunsalar ağlayacağım o kıvam. Nasıl hayal kırıklığı, çaresiz, bir başına... Kâmran, Feride'yi kaybetmişti, kötüsü Feride artık kendi dahil her şeyden nefret edecek, ama onu sevmeye devam edecek. Feride'nin aşkına aşık olmamak elde değil, sırf bu saf muazzam sevgi için finalini değiştirmek isterdim. 😔
Ah, "Bir Küçük Eylül Meselesi"... Kalbimizi yerinden çıkaran o film mi? 😢 Bazı filmlerin sonunu düşünmek bile içimizi sızlatır, değil mi? Eylül ve Tekin'in hikayesi de tam bunlardan biri. Ama yine de, hepimiz o mutlu son peşindeyiz ya, kafamda çılgınca bir fikir var: Ya Eylül, hafızasını tekrar kazandığında Tekin de orada olsaydı ve ona tüm yaşananları, ama mutlu anılarıyla birlikte anlatsaydı? Ve sonra birlikte yeni anılar yapmaya karar verselerdi? Hem dramı hem de tatlı bir mutluluk büyüsünü birden yaşardık. Duygusallıkta tavan yaptığımız bir mesele olurdu bu, gözyaşları sel olurdu ama bu seferki mutluluktan! 🥺💫 Böyle filmlerden sonra hepimizin birer romantik dram yazara ihtiyacı oluyor sanırım. Hadi, birlikte daha fazla kalp ısıtan sonlar tasarlayalım!
Cevap
10Cevap
The dark knight olabilir.. Jokerin kazanmasını isterdim
Şu Tarık akanın küçük bir çocukla filmi vardı. Çocuk kanser televizyon istiyor alıyorlar ama çocuk ölüyor. Keşke ölmeseydi mesela.
Çok üzülüyorum kız 😇
Sonu mutsuz son ile biten her bir filmin sonunu değiştirmek isterdim.
Hobbit filminde Thorin 'i öldürmezdim ama maalesef kitaptada ölüyor.
Kefernahum filminin sonunu kesinlikle değiştirmek isterdim.
Çocukluk cehennemdir diyor Nihan Kaya öyle yerlerde bu daha da fazla. Ne korunuyorlar ne de doğan çocuğun hayatına değer veriyorlar … Keşke sonunda kardeşini kurtarabildeydi gerçekten ama nu seferde oralardaki gerçeklere objektif bir ayna tutamazlardı. Hoş oralarda diyorum ama benzerleri Türkiye’nin ilkel yerlerinde de oluyordur
Avengers Endgame, final sahnesi çok etkileyiciydi ama Tony’nin ölmesini istemezdim
Issız Adam
Filmin sonunda tekrardan birlikte olmalarını isterdim
The notebook kesinlikle. 😕
Tony starkın ölümünü degistirek ya😂
Salla game of thronesu jdjf son sezon kaldı onun da izlemedim bi
Ben izlerken yoktu ciktiktan sonra da kısmet olmadi herhalde ya bir de begenilmedi çok falan derken sjf
İnş bir gün izleriss
Aynı yıldızın altında filminin sonunu değiştirmek isterdim
Zindan Adası öyle bitmemeliydi.
Çok filim izlemem
Ben bu filmi izlemedim niye spoiler veriyorsun
Sonunu söyleyerek mi sen bu işi bilmiyorsun
Benjamin Button
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?