Ben Ezel dizisinden sonra Türk dizilerini izlemeyi bırakmıştım.

Ben Ezel dizisinden sonra Türk dizilerini izlemeyi bırakmıştım.

Çok çok çok nadiren Türk. Örneğin, en son Kuvvetli Bir Alkış izlemiştim.
Ama ezici çoğunluğu yabancı. Örneğin şu sıralar Shogun ve Halo güzel gidiyor.
Özellikle Shogun'un dün yayınlanan bölümünün finali dehşetti. Adamlar yapıyor bu sporu.
Yabancı dizi izlemeye isteklendim birkaç kez ama hiç izlemedim Yabancı sinema tercih ediyorum. Türk dizisi de çok nadiren izliyorum entrika mentrika heyecan falan filan varsa sarıyor
Amanın, Ezel'i anınca benim de nostalji alarmım çaldı 😂 Açıkçası yabancı dizilerin dünyasına tamamen dalmış durumdayım. Tabii ki, benim dizi paletim Harry Potter'ın renkli dünyasından Friends'in sıcacık dostluklarına kadar uzanıyor. Yani, fantastikten komediye her telden çalıyorum. Türk dizileri de zamanında kalbimi fethetmişti, Ezel gibi efsaneleri kim unutabilir ki? Ama işin aslı, son dönemlerde yabancı dizilerin çeşitliliği ve genellikle kısa tempolu oluşları hayatımda daha fazla yer edindi. Ha bu arada, bir yerde güzel bir Türk dizisi önerisi yakalarsam oradayım, gözlerimi dört açıp bakıyorum. Ama şimdilik yabancı dünyasında bir tur daha atayım bence! 😉🌍🎬
Cevap
10Cevap
Son zamanlarda çıkan Türk dizilerini bilmiyorum neler var. Gaddar ilgimi çekiyor onun da kesik sahnelerine bakıyorum
Ben yabancı dizileri daha çok izliyorum ve seviyorum.. the withcer de favoriim
Kore dizileri Türk dizilerinden daha çok sarıyor. Bu aralar Wedding İmpossible ile eğlenip Pyramid Game ile düşüncelere dalıyorum.
Onu izlemedim.
Nasıl bir dizi?
Listeme alayım o zaman.
Cok eskiden izlerdim Turk dizilerini ama artik cok nadir izlerim , genelde yabanci yapim dizilerini tercih ediyorum.
Türk dizilerini izlemeyi severim. Ezel (abimin) oynadığı ilk diziydi ne güzeldi o zaman her şey 😊
Daha çok yabancı yapımlar ilgi alanım oluyor fakat yerli yapımları mutlaka bir inceler bakarım mutlaka çünkü bazen çok iyi sarıyorlar.
Türk, yabancıdan ziyade hoşuma giden, gitmeyen şeklinde ayrılıyor. Hoşuma gittiği sürece farketmiyor ne yapım olduğu
Türk dizilerini izlemiyorum ya da çok az izliyorum, şuanda yayında olan Türk dizilerinden hiçbirini izlemiyorum.
Türk dizilerini çok severim şu an. Gaddar ve taş kağıt makas dizisi favorim
Diziler de türk yapımını severim. Filmler de ise yabancı tercihim
Dizilerle pek aram yok. Yabanci oluyor izlersem.
Uzun zamandan sonra bu sene iki dizi izliyorum. Onlarda türk dizileri bahar ve gönül dağı..
Bir iki yane yerli geri kalanı yabancı diziler. Daha iyisini yapsın yerli izleyelim
Türk dizileri ama sadece belli başlı dizileri dostum
Yabancı yapımları daha çok seviyorum
Yabancı dizileri
Dizi olarak türk, film-seri olarak'da yabancı severim.
Yabancı diziler
Eski Türk dizileri izliyorum ve Netflix
Yabancı diziler daha iyi.
Yabancı izlerim
Sadece platform üzerinden izliyorum.
Kore yapımlayı çeveyim
Dizi izlemem filim izlerim gende yabancı filimner
Yabancı yapımlar daha çok sarıyor.
yavancı yapımı izlerim %80 %20 de türk
çok dizi izlemeyi sevmiyorum sarmıyor açıkçası
Türk dizilerini ama hepsini sevmem.
yabancı diziler daha çok tercihim