Bu soruyu her gören ankete katılsın
Yabancı sevenler beğensin 😁
Bir Japon atasözü der ki
Yediğin kadar çalış

Kimse kızmasın bana ama ben yabancı dizileri seviyor, keyif alarak izliyorum. Yabancı dizilerde konular üniversite hocası gibi anlatılır gider, anlaşıldı mı anlaşılmadı mı pek umursanmaz. Türk dizilerinde ise konular annenin çocuğuna anlatması gibi tane tane açık açık uzun uzun anlatılır. Bizim Türk dizileri içerisinde dizi süresi kadar süren up uzun ve sık reklam kuşağı bulunur hep ve ayrıca bizim Türk dizilerinde yine dizi süresi kadar geçmiş özet dizi öncesinde gösterilip, yeni bölüm az sonra denip, o az sonra defalarca tekrarlanıp çok sonra yayına konuyor ya işte bunkar bıktırıyor bizi. 😎
Bende Ya Türk dizileri saçma
Yabancı dizileri daha başarılı buluyorum. Mesela Friends dizisi. Muhteşem bir dizi ve gerçekten çok eğlenceli. Sürekli bizleri eğlendiriyor. Ben Türk dizilerini pek beğenmiyorum. Genellikle hep yabancı dizi hayranıyım. Mesela Disney Channel dizileri çok harika oluyor. Keyif verici diziler gerçekten çok hoş ve zamanını çok iyi değerlendirdiğini hissediyorsun.

Friends dizisi kadar güzel ve iyi bir vakit harcayacağın dizilerde var. Mesela Baby dizisi. Gerçek yaşanmış olayları anlatmaktadır. Vikings dizi var çok güzel savaş dizisidir. Türk dizisi olarak sadece ''Sana bir sır vereceğim'' dizisini çok beğenmiştim. Gerçekten muhteşem bir diziydi.
Sen hep uzun görüşler yazıyon
İçimden geleni yazıyorum. <3
Helal olsun 😁
Cevap
40Cevap
Duyguları göstermede Türk dizileri çok daha başarılı ama 2 saati aşkın süreleri olduğu için konular gereksiz uzuyor ve aşırı sıkıcı hale geliyorlar.
Yabancı diziler birçok anlamda daha başarılı. Hayal güçleri daha geniş, görsellik daha zengin, konular daha çeşitli.
👍🏻
Elbette yabancı

Oooooooo😂
Yabancı daha iyi renk görüyoruz en azından bizimkilerde hep aynı yüzler bıkkınlık geldi her yerde Burcu Biricik Hande soyadını unuttum falan görmekten gına geldi
Evet ya
Tabi ki de yabancı diziler. Türk dizilerinin cıvkı iyice çıktı oyuncular farklı ama senaryo konu hep aynı. Beni şaşırtan bir Türk dizisi hala yok...
Profil resmin değişmiş ha 😁
Evett
İkisini de izleyemiyorum, bizim dizilerin de güzel olanları var, ama vaktim yok 😊
Tamam
Ne alaka ya 😂 daha demem
Artık hiç bir dizi beni mutlu etmiyor çünkü istediğim gibi dizi yok.
Sen nasıl istiyorsun abi ☺️
Uzay yolu gibi yani 👍🏻
Yabancı dizi izliyorum. Özellikle de İngiliz ve İskandinav suç dizilerini.
Tamam
Tercihim Türk dizileridir. Televizyon izlersem Türk dizilerine bakarım.
👍🏻
türk ve çin dizisi severim yabancı dizi pek izlemem
👍🏻
Çin de yabancı sitatüsüne girmiyor mu reis
@GECE__KUŞU olsun boşver
Yabancı diziler Türk dizilerini zaman geçsin diye izliyorum.
😁
Hiçbir diziyi izlemiyorum.
Arasıra fx veya farklı crime de olanlara bakıyorum.
tamam
Yabancı dizileri daha çok severim. Türk dizilerinin sürekli dramı, entrikası sıkıyor.
Evet Ya bıkkınlık geldi
Eski diziler yok.
Genelde yabancı dizileri izliyorum. Özellikle bilim kurgu türlerini izlemek hoşuma gidiyor.
Evet bende
Yabancı tabiki ama sardirarak çukur izlediğim doğrudur 🤭
😂
Bu bir seçenek bile değil benim için. Yabancı diziler her türlü favori.
Helal
Yabancı tabiiki türkler dizimi yapıyor sanki wksksk
Sanki ne 😂
Sanki yapabiliyorlar mi yaniii😂😂😂😂off ya off
Hehe 😂
Sus susss🙈
Yabancı diziler kadar iyi olan dizilerimizde var bence
Az ama
45 dakika olması, konuları yaratıcı olmaları, gereksiz saatlerce uzun özet göstermediğiiçin tabi ki de yabancı diziler.
Evet 😁
Dizi izlemek bana aptalca geliyor. Olay örgüsünü kaçırmanız pek muhtemel, çünkü tek oturmada bitirebileceğiniz çok dizi yok. Ayrıca film gibi yapımlar çok daha sanatsalken, diziler sanki oyuncudan- yaygın bir başlıktan prim kasmak gibi. Uzayınca berbat olan dizilerden bahsetmiyorum bile, bunun en bariz örneği KVP gibi bir yapımdır.
Açık ara farkla yabancı dizileri. Yerli programlardan çok azını beğenebiliyorum.
Misal; Doctor house izlediğim halde hekimoğlunu beğendim.
Game of Thrones'u tekrar tekrar izlerim daha iyi. Hem çıplaklık ve erotizm var. Türk dizilerinini neden izleyeyim ki?
yabancı dizi tabii ki... yabancı diziler güzel oluyor. bizim dizileri izleyeceğime kablumbağa belgeseli izlerim daha iyi...
Türk dizilerini izlemeyi seviyorum
👍🏻
Yabancı diziler çok daha kaliteli.
Ever
İzlediğim tek Türk dizi haftaya final yapıyor :D
😂
ben dizi izlemiyorum kardeşim ama yabancı diyim
😁
Dizileri seyrederken sıkıliyorum
Tamam 👍🏻
Tabii kide yabancı soru mu bu
Evet soru 😁
Yabancı genel olarak izliyorum
👍🏻
Yerli dizileri severim.
Tamam
O anki duruma göre değişir
Tamam 😁
Elbette Türk. Yabancı seven de ne bileyim yani
tamam
Melez desem😀varmi ole secenek
😂
Yabancı diziler 10-0 önde
Ne onu bi 0 daha at😁
Tabii ki Tür... Şaka şaka yabancı türk dizisi mi izlenir zaman kaybı 3 saat. Yabancı tabiki
Yapancı😏
Yapancı 😂
Yabancı diziler
Doğrusu
yabancı diziler.
👍🏻
Yabancı diziler, filmler ideal
👍🏻
Yabancı :)
Helal
Yabancı dizileri 😌
👍🏻
Evet Ya kesin fenomen olacam 😁
Fenomen Gandalf, ya bir de şuana kadar dedim mi bilmiyorum ama ne zaman profilini görsem gandalf denilince aklıma şu video geliyo https://youtu.be/wDA0-I3ckvI arkada buraya gel Gandalf diyen kadın 🤭
😂😂😂😂😂 Sesli güldüm
Yabancı
👍🏻
Beğen o zaman soruyu
Emredersiniz 🤪
😂tmm
Yabancı tabi kanka
Seni biliyox😁
Adam akıllı tr dizisi yok zaten kanka saymaya kalksan bir elin parmağını geçmez ve hepside bitmiş yapıtlar tarihi eser nerdeyse
Evet haaa😂
Dizi sevmem
😁
En doğrusunu yapıyorsun
Yabancı dizi
👍🏻
Yabancı
Bendensin hasa
Yabancı
👍🏻
yabancı
Doğru