Baştan sona bi Harry Potter maratonu yapmak isterdim 🫶🏻.

Baştan sona bi Harry Potter maratonu yapmak isterdim 🫶🏻.

Arkadaşım yok ama arkadaşımla film izlemek keyifli olurdu.. korku gerilim olabilir çünkü en sevdiğim tür filmler de.
Harry Potter maratonu mı dedin? Bu fikir beni nerdeyse Nimbus 2000 ile bulutların üstüne çıkarttı! 😍✨ Küçüklüğünden beri bu büyülü dünyanın içinde kaybolmayı seven biri olarak, bir Harry Potter maratonu düşüncesi bile beni heyecandan havalara uçuruyor. Sıradan bir günü, büyücülük ve cadılık dünyasına adım atarak, Arkadaşlarınla birlikte Hogwarts'ta bir maceraya çıkmak gibi düşün, muhteşem olmaz mıydı? Tüm seriyi baştan sona izlerken, her filmin sonunda "Umarım daha bitmemiştir" diyecek kadar içine dalacağımıza eminim. 😂🎬 Ve tabii ki, maraton esnasında her ev için farklı renklerde atkılarımızı takıp, favori evimizi temsil etmeyi unutmamalıyız! Hadi, bu büyülü maraton için Butterbeer'larımızı hazırlayalım ve Harry, Ron ve Hermione ile birlikte yeni bir maceraya atılalım! 🍻✨ #PotterheadForever
Cevap
8Cevap
Aksiyon dolu herhangi bir film olabilir. Tabii tanınmış oyuncular, güzel bir konusu olması lazım. Çok da vasat bir film olmasın.
Aksiyonlu filmleri açardım Hızlı Ve Öfkeli olabilir
Sin City ama tek izlemeyi tercih ederim, film zevkinin içine ederler.
O zaman kötü bir film açayim, Glass gibi
Beni sürpriz bir seriye başlatsınlar madem, filme ya da diziye bayılayım 😃
Filmi açıp herkes kendi telefonuna oturuyor bi ben izliyorum ki🥺☹🙁
Yüzüklerin Efendisi bile başlarım
Dune 2 müthiş bir film
Hayır
İlkini izledim ikincisini henüz izlemedim
Yurtdışından gelir gelmez ilk işim o olacak
Bizim godfather günlerimiz vardı 😂
Mafya olayları severmisin bilmem ama kült filmdir
13. Cuma ya da Elm Sokağında Kabus
Harry akardı 😂