Bne: gruptaki “lütfen korku film olmasın” diyen kişiyim 😑

Genellikle korku gerilim tercih ediliyor. Ama benim arkadaş grubum da genelde marvel ve dc üzerinde izleriz :D Severiz de ama arada korku filmi de izleriz. Aşırı film seçme olayımız yok ya aslında düşündüm de ilgimizin olduğu her türü izleriz sıkılmadan.
Benim tercihim korku oluyor ama sonunda hep saçma sapan ağlamalı filmler izliyoruz ellerimizde peçetelerle 🤦♀️
Cevap
16Cevap
Arkadaş film gecesi demek, korku saati demek. Açarız korku filmini gece 01.-03 arası on numara gider
Genelde tek başımayken çok izlediğim türler olmasa da, toplulukla birlikte en iyi giden film türleri korku, gerilim ve bilim kurgu/fantastik diye düşünüyorum.
Tabi ki de korku olur! Çünkü kalabalık bir grupla beraber korku filmi izlemek çok eğlenceli. Özellikle de korkan kişileri korkutmanın tadı bir başka ☾
Fantastik geçenlerde bir film izledim tavsiye ederim netflixte katil kraliçe bebek bakıcısı
▪︎Aksiyon
▪︎Bilim Kurgu
▪︎Gerilim
▪︎Komedi
Fazla arkadaşım yok onlarla da zor buluşuyoruz yani film gecesi olmuyor.
Korku filminin tadı bir başka oluyor arkadaş ortamlarında izlenildiği zaman. Korku diye tutturan bir ben olsamda, çoğu zaman dediğimi yaptırıyorum.😎
Zalım sütlü 🥺
Eeeğğ birazcık.🙄👉👈
Moodumuza göre değişiyor desem, yalan söylemiş olmam. Bazen bir seriyi izlemek istiyoruz, bazen aksiyon, bazen ise çerezlik filmler.. Genelde ben film insanı olmadığım için izlemiyoruz bile :)
off bayadır yapmamışız soruyu görünce bi düşündüm de.. biz film izlemiyoruz ki, içiyoruz şarkı söylüyoruz vs :D
Kesinlikle korku filmi bol patlamis mısır cips cekirdek ve içecekler bol korku ve çığlık gecesi efsane olur 😂😂
Sırf böyle dedin diye Dabbe falan açardım jdkd
Yaaa biz onu ortaokul çağındayken izlemiştik ilk, sonunu getiremeden evden çıkmıştık 😃
Evet korkunç ya 😂
Erotik, bilim kurgu, fantastik, aksiyon, korku gerilim
Gerilim, aksiyon, korku Tercihlerim arasında yer alır.
Mesela dram tercih etmem.
Korku filmini ev arkadaşım sevmez. 😃 Ben yalnız izliyorum genelde. Komedi ya da dram seçiyoruz.
Romantik komedi.
Gerçek hayat hikayeleri
Korku filmi
Komedi ya da bilim kurgu
Klasik olarak korku filmi tabiki
Tarihi savaş filmleri izleriz genelde
Çeneleri susarsa macera izleriz genelde..
Top ta ne varsa 🤣 sonra tartsiyoz bu niye top olmuş diye
Korku filmi çok iyi olurdu :)
Al işte 😟 sus bakim derim arkadaş grubumda olsan 😝
Sen hele gel şöyle bakayım yamacıma, sadece izle, sesini çıkarma derim :) asfa
Kült filmleri tercih ederim..
Bende korku gerilim olsun diyen kişiyim.
gece izliyorsam korku muhakkak
Romantik komedi iyi gider
Aksiyon macera komedi
Korku olsun eğlence çıkar
Bilim kurgu, komedi, gerilim, korku...
Komedi iyi oluyor.
Kesinlikle korku ve gerilim
Hatta öyle bişey ki öyle geceler ardarda iki tane bile korku filmi izlediğimiz oluyo 😄
Derdiniz nedir yavrucum korkmuyor musunuz 😃 izlemeden daha ben korktum yerimde 😑
Amaçta korkmak, gerilmek, heycan zaten ya 😄
Genelde yanımdaki arkadaşlarım korkup bana sarılıp durması dışında pek sorun yok 🙂
Yok ben korku açtırmıyorum. Bi de cinli açıyorlar uğraşamam 😩
Yabancı korku filmleri çok saçma olabiliyor ama Türklerin yaptıkları cidden insanı etkiliyor haklısın 😄
Adamların yaptığı korku filmine “filmdir zaten ya, aman boş ver” diyip geçebiliyoruz da bizimkilerin yaptığı cinlilerin gerçekçiliği de yüksek. Sanki yan odadan gelecek gibi hem de 😟
Öyle. Birde onlarda inancı gereği cin vs şeyler yok. Onlar kötü ruhlara inanıyor. Bizim inancımız gereği böyle şeylerin varlığına inandığımız için buda izlerken insanın içine korku sarıyor 🙂
İşte onu diyorum ya sonra evde mutfağa su içmeye gitmeye korkuyorum. Bilinçaltıma işliyor 😑
Sanki arkandan her an bişey çıkacakmış gibi dimi 😅
Yok direkt çarpacak gibi
Tövbe de kız çarpılırsın 😅
Aksiyon iyidir be sıkılmaya gelmedik bir araya
Filmi yalnız izlerim
Romantik komedi olur
Komedi genelde
Komedi
Romantik
Korku 😨
Yabancı komedi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?