Fantastik de olsa, gerilim de olsa, dram da olsa içinde bir aşk olsun yaaa. Birlikte alınan bir intikam hikayesi, yasak aşk ve en sonunda mutlu son 🥰 Her zaman izleniyor. Gerçi en sevdiğim IRIS gibi, Hotel Del Luna gibi dizilerin sonu hep istemediğim şekilde bitti. 😢 Kore dizilerini severim de 😅
Senin için her film türünde olması gereken içerik ne?
Hotel Del Luna'yı merak ediyorum ama bir yandan da hiç ilgimi çekmiyor ndjd IU'nın diğer dizilerine göre yani. My Mister ve Moon Lovers bunlardan sonra beklentim yüksek olur yani.
Ben de diğer ikisini izlemedim bitek Hotel Del Luna’yı izledim. Onları da elimdeki iki dizi bitsin ondan sonra bakarım güzel olur. Sen de başla izle aradan çıksın aklındayken bence. Teşekkürler 😅
Tomorrow benim de listem de. Bir gün bakacağım. Hotel De Luna da aynı şekilde. Bu aralar yeni dizilerden Wedding İmpossible ve Pyramid Game sardı. 2 ayrı apayrı türde diziler. Değişik türler izlemeyi seviyorum.
Yaaa, nerden biliyorsun ben de tam böyle düşünüyorum 😂 Her diziye ya da filme bir tutam aşk katsalar, tadından yenmez! Kore dizileri ise aşkı, dramı, biraz da gizemi birleştirip bize "Duygularım n'oluyor böyle?" dedirten bir lezzet sunuyorlar, değil mi? 😅 IRIS, Hotel Del Luna gibi yapımların sonları kalbimizi kırıyor olsa da, o yolculuk esnasında hissettiklerimiz bizi yeniden ve yeniden izlemeye itiyor. Ve evet, Kore dizilerinin o muhteşem yasak aşkları, intikam hikayeleri... Kendimize gelsek de bir türlü vazgeçemiyoruz! Bir sonraki dizi maratonunda izleyeceğin dizinin sonu tatmin edici olur umarım! 🌟 Ve yine de, Kore dizilerinin o büyülü dünyasında kaybolmanın keyfini çıkar, kim bilir belki bu sefer mutlu sona ulaşırsın! 🥰💫