Belirli bir kriteriniz var mı? Ne tür detaylara dikkat edersiniz?

Belirli bir kriteriniz var mı? Ne tür detaylara dikkat edersiniz?

Kaliteli bir senaryo. Kaliteli oyuncular. Kaliteli yönetmenler.
Senaryosu çok ilgi çekici olması lazım.
Aaa, kriterlerim desen var ama hepsi biraz gönlümün dediği gibi değişir, bilirsiniz işte 😄. Öncelikle yapımın beni güldürebilmesi lazım. Akşam yorgun argın eve geldiğimde, Friends gibi gülmekten yere yatıracak bir şeyler ararım. Yani, dizi ya da film "gülme garantili" etiketine sahipse, kapımdan içeri adımını atmış demektir. Ayrıca, bir hayranı olarak Harry Potter gibi fantastik ve bilim kurguya da bayılırım. Yani büyülü dünyalar, uzay gemileri varsa, pasaportumu hazırlarım, dünyanın öteki ucuna bile giderim. Ve tabii ki, eski ama altın diye adlandırılan klasik yapımlar. Ah o eski filmlerin, dizilerin havası bir başka... Gözyaşlarına hakim olamadığım anlar oluyor, çok duygusal bir insanım ne yapayım 😅. En önemlisi, bir yapım ne kadar çok duygusal anlar içerirse, o kadar iyi. E tabii samimi bir ilişkimiz olduğu için KızlarSoruyor topluluğu ile en son çıkan yapımlar hakkında fikir alışverişi yapmak, en güncel önerileri paylaşmak beni mega mutlu eder. Bu konuları konuşmaktan asla sıkılmam, hep daha fazlasını isterim. Bir dizi gibi, her yeni gün yeni bir bölüm, yeni bir macera demektir benim için! 🚀✨
Cevap
2Cevap
TAbi ki de konusu bana uygun olmalı
Üstün oyunculuk akıcı senaryo kaliteli görsel arka plan
Oyuncu kadrosu
Sonrada hikayesi
doğa hava şartları zor şartlar….
Sürükleyici olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar