Diziler & Filmler Hangi türler bir arada olursa izlediğin film senin için vazgeçilmez olur? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Aşk, namus, intikam 😅 Güncellemeler+1 yıl Günün sorusu için teşekkürler ❤️🔥 Hangi türler bir arada olursa izlediğin film senin için vazgeçilmez olur? Cevapla Film Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Normalde Aşk filmlerini sevmem ama işin içine Bilim&Kurgu girince şahane oluyor. O yüzden aşk, bilim kurgu ve dram diyorum. 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 594 cevap paylaştı. Bilim kurgu, gerilim ve gizem olursa tadından yenmez. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Dram bilim kurgu 2 0 Yorumla
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Aksiyon, bilimkurgu ve korku bir arada olursa değme keyfime.. Müthiş bir eğlence olur benim için.. 😃😃 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aksiyon ve Gerilim. Korku ve Gerilim. Bunlar ikili şekilde bir arada olunca fena sarıyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Murat Soner'e mi gönderme yaptın : ) neyse soruya geleyim: Kurtlar Vadisi, Ezel, İçerde, Behzat Ç karışımı bir dizi olursa pür dikkat izlerim. 1 1 Yorumla Menethil +1 yıl Oradan aklıma geldi evet. Ama o töre namus intikamdı sanırım. Karıştırmışım 😂😂 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Filmlerin bi hikayesi olmalı, mesela intikam. Hani seneler sonra gidip bir şekilde intikam alıyorlar falan ya o tarz, sürükleyici 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 608 cevap paylaştı. Korku gerilim psikoloji cinayet/krimi severim bilim kurgu da fena değil ... Aşk pek sevmem 😅 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Gizem, gerilim, korku tarzındaki filmleri izlemeyi seviyorum. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 948 cevap paylaştı. Gerilim korku ve fısıltılar 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 472 cevap paylaştı. Polisiye aksiyon gerilim 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. Romantik komedi 1 0 Yorumla
yagmuronliine Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Gerilim korku ve cinselliğin olmadığı türler.. 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk, komedi, aksiyon, dram. Hepsinden biraz. 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 540 cevap paylaştı. Aşk ve ihtiras bir arada olursa 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 810 cevap paylaştı. Kan vahşet gerilim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Normalde Aşk filmlerini sevmem ama işin içine Bilim&Kurgu girince şahane oluyor. O yüzden aşk, bilim kurgu ve dram diyorum.
Bilim kurgu, gerilim ve gizem olursa tadından yenmez.
Dram bilim kurgu
Aksiyon, bilimkurgu ve korku bir arada olursa değme keyfime.. Müthiş bir eğlence olur benim için.. 😃😃
Aksiyon ve Gerilim. Korku ve Gerilim. Bunlar ikili şekilde bir arada olunca fena sarıyor.
Murat Soner'e mi gönderme yaptın : ) neyse soruya geleyim: Kurtlar Vadisi, Ezel, İçerde, Behzat Ç karışımı bir dizi olursa pür dikkat izlerim.
Oradan aklıma geldi evet. Ama o töre namus intikamdı sanırım. Karıştırmışım 😂😂
Filmlerin bi hikayesi olmalı, mesela intikam. Hani seneler sonra gidip bir şekilde intikam alıyorlar falan ya o tarz, sürükleyici
Korku gerilim psikoloji cinayet/krimi severim bilim kurgu da fena değil ... Aşk pek sevmem 😅
Gizem, gerilim, korku tarzındaki filmleri izlemeyi seviyorum.
Korku gerilim ve aksiyon
Ask tutku dram macera komedi
Dizi kültürüm yok
Gerilim korku ve fısıltılar
Polisiye aksiyon gerilim
Aksiyon macera komedi 🎈
Romantik komedi
Gerilim korku ve cinselliğin olmadığı türler..
fantastik, bilim kurgu severim
Aşk nefret intikam en sevdiğim tür
Aşk, komedi, aksiyon, dram. Hepsinden biraz.
Aşk ve ihtiras bir arada olursa
erotik fantastik bilim
Yapar zeka ve uzay konulu filmler
Bilim kurgu Romatik komedi fantastik.
İntikam filmlerini seviyorum
Kan vahşet gerilim
Gizem gerilim suc
Aksiyon macera suç
aşk ve aksiyon
aşk korku gerilim
Aşk şehvet
Gerilim ve macera gizem bayılırım