Orhun Ve Hira’nın Karanlığa Gömülen Aşkı mı, Dram Dolu Bir Hayattan Bilinmez Bir Aşk Hikayesine Uzanan Halil Ve Zeynep mi, Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran mı?

Hira ve Orhun'un Çölde Başlayan Ve Sonra Sonsuz Bir Karanlığa Boğulan Aşk Hikayesi Esaret...
Her şeyin; aşkın ve güvenin, ailenin ve sadakatin hiç olmadığı kadar sınandığı bir hikaye olan "Esaret" ikinci sezonu ve tam 280.bölümüyle bizimle...
"Esaret" dizisi, duygusal ve gerilim dolu bir hikayeye sahip olan etkileyici bir yapım. Ana karakterlerin yaşadığı zorluklar ve içsel çatışmalar, izleyiciyi derinden etkiliyor. Dizinin başrolleri Mahassine Merabet ve Cenk Torun oyunculuk performansları ile oldukça güçlü ve inandırıcı.
Orhun, sevdiği kadın, hayatının aşkı olan Hira'nın cesedi başında onunla vedalaştıktan sonra yasın derin kederi içinde boğulurken darmadağın olmuştur.
Fakat Orhun’un bilmediği bir gerçek vardır. Önce düşmanı, sonra vicdanı, en sonunda ise hayatının aşkı olan kadın yaşamaktadır. Hira hala hayattadır! Ama bir kez daha esirdir. Kader ikilinin yolunu bir kez daha birleştirir. Aşkın güvenin ve sadakat üçlüsünün hiç olmadığı kadar sınandığı bir hikaye başlar.
Hayata küsen Orhun ve karanlıklar içinde kaybolan Hira’nın heyecan dolu öyküsü Esaret ile hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de…
Puslu Bir Yolda Yürüyen İki Gencin Aşk Hikayesi Rüzgarlı Tepe...
Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda’nın paylaştığı “Rüzgarlı Tepe” dizisi, intikam duygusuyla dolu bir gencin zorluklarla geçen hayatı ile ailesinin gözünden bile sakındığı bir genç kızın bilinmezliklerle dolu öyküsüyle izleyicilerini hafta içi her gün ekran başına kilitliyor.
Ana karakterlerin karmaşık ilişkileri ve geçmişteki sırlarının gün yüzüne çıkması, izleyiciyi olayların içine çekiyor.
Dizinin görsel açıdan da çok etkileyici olduğunu söylemeden de geçmeyelim, sahnelerin çekimleri ve mekan seçimleri, doğa manzaraları oldukça dikkat çekici. İzleyiciyi atmosferin içine çekmeyi başarıyor.
Onların aşkı kör düğüm... Hayatları ise acılar, zor kararlar, bilinmezlikler ve imkansızlıklar ile dolu.
Halil ve Zeynep’in öyküsü Rüzgarlı Tepe hafta içi her gün 21:15’te Kanal 7’de…
Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın öyküsü Kan Çiçekleri...
Her yılı sonlandırırken başlattığımız Yılın Enleri anketlerimizde topluluğumuz tarafından "2023 Yılının En İyi Dizisi" unvanına layık görülen Kanal7 ekranlarının heyecanla izlenen dizisi Kan Çiçekleri ikinci sezonuyla izleyicisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Başrollerini Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel’in üstlendiği Kan Çiçekleri nefes kesen yeni bölümleriyle gün ortasına heyecan katıyor.
Dilan ve Baran’ın, kan davası yüzünden yaptıkları zorunlu evlilik, zaman içinde gerçek bir aşka dönüştüğünü izledik şimdi ise gerçek bir aile oluyorlar, Bebek Karabey yolda!
Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:30’da Kanal 7 ekranlarında…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Hiç biri değil tabi ki de.. saçma sapan diziler.. hep aynı senaryo üzeirnden ilerliyor.. aldatma sevgiliyi terk etme ya da toksik ilişkiler var.. ama soru ile ilgisi olması açısından rastgele seçiyorum. Rüzgarlı Tepe
Dilbar. TV'den takip etmiyorum ama YouTube'da denk gelince bakıyorum arada. Günlük dizilerin aşığı olsam oturur izlerim ama değilim. O yüzden genel olarak pek bakamıyorum.
Ben izliyorum sonuna kadarda varim dilbar yagbar
Orhir’im kazanacak
o kanalın dizilerini izlerken inanın var olan depresyonum dahada depreşiyor ama şunu da söylemek isterim açılmadan saçılmadan normal sınırlarda dizi çekilebileceğin örnekleri ve bana göre diğer dizilere nazaran daha kaliteli en azından sürekli çıplaklık yok ve müstehcenlik içermiyor en azından
üçünü de bilmiyorum konu olarak bence rüzgarlı tepe ilgi çekiyor
Çok saçma değil mi bu olay saçma sapan dizilede s*kim sonik karakter çiftlerinin fanboyluğuna soyunmak tam bir işşizlik vizyonsuzluk. Neyse saygı duyuyorum bihter behlül diyorum :D :D :P
Allah ahil fikir versin
Bu kanalın dizilerindeki başrol kadınlar hep aynıymış yani ezik hakkını savunamayan kişilermiş
hiç birini izlemedim ama izleyecek olsaydım kan çiçeklerini seçerdim
maalesef Kanal 7 izlemediğim için bu konuda fikir beyan edemiyorum. Aslında iş yoğunluğundan tv ye çok bakamiyorum.
Vergilerimizle haksızca beslenen yandaş kanallardaki yayınları takip etmiyorum. Kul hakkı denen bir şey var.
Günlük dizileri izlemiyorum artık ama Rüzgarlı Tepe diyorum
Amaan dilan cok sumsuk ya barana baskasini bulsunlar
Bence hiç biri hikaye girişi güzel sonradan saçmalamıyorlar hep
Kan çiçekleri çok güzel.. Genel olarak hepsi zirvede zaten.
Kanal 7 izleyen nineleri ve dedeleri ifşalayan paylaşım 🤭
Yaşım 48 ama 1 dakika bile izlemiş değilim 🤣
Aşk dizilerini sevmem, çok yapmacık ve tıpa tıp aynı gibiler.
bak sen şu kanal 7'ye, aşk dizileri de yayınlar oldu demek
Bu kanalı izlemeyeli çok oldu hatta kanal olarak bile görmüyorum birde trt yi sevmem.
Üçünü de izlemiyorum fakat ismen aşina olduğum Kan Çiçekleri diyorum
Kanal 7 mi? Kurulduğu günden beri 1 dakika bile izlememişimdir. 🤮
rüzgârlı tepeye denk geliyorum arada birbirini seven başka çift görmedim
Şu ara kanal 7 dizi izlemiyorum yinede emeğine yüreğine sağlık teşekkürler.
Bunlar niye kadin erkek askina yonelmisler ya :D allah aski diil mi muslumanlarin seysi.
Orhun et hira incarne une alchimie parfaite
Kan çiçekleri çok güzel bir dizi severek izliyorum hiç sıkılmıyorum sonsuza kadar Kan çiçekleri
Orhunlindo, Orhir, melhor série, que prende a gente, e que dá taquicardia, amor, e apaixonante tudo ao mesmo tempo. Amo ❤️❤️🇧🇷
Birbirlerini çok iyi anladıkları ve destekledikleri için ikiliyi tercih ediyorum. Ve fevkalade sevecen
O enredo da série é magnífico! Os atores são muito profissionais
Günlük dizi izlemeyen ben, çiftin uyumu sâyesinde çıkamıyorum diziden
Kanal 7 ne ya kim izliyor bu kanalı?
Bilmiyorum izlemedim hic
Bizimkiler izliyor ds ben izlemiyorum
Kanal 7 yi seyretmiyorum ama emeğine sağlık.
Hiçbirini bilmiyorum desem
Hz. Yusuf seçeneklerde olmalıydı
Bu kanala hiç bakmam bile
O değil de neden adamların hepsi aynı tip
Kan Çiçekleri
Hiç izlemiyorum zamanım olmuyor !
kan cicekleri iyi
Hiç izlemedim bilmiyorum
Kan çiçekleri benim tercihim
Hiçbirinide izlemiyorum..
İkisini de izlemiyorum
Hiçbirini izlemiyorum Rüzgarlı Tepe diyorum