Bence evet hele de Rick And Morty gibi yetişkinlere daha çok hitap eden çizgi diziler varken neden olmasın 💞.

Bence evet hele de Rick And Morty gibi yetişkinlere daha çok hitap eden çizgi diziler varken neden olmasın 💞.

Evet izleyebilir tabi ki de neden olmasın..
Ay bunu çok izlerdim ben
Ben izlerim vala denk geldikçe.😂 en son death note izlemiştim baya oldu ama 😂
Senden gördük biz bunları 😇
Anime delusuyum😂
Neler izledin ne tarz seviyorsun😂
O tarz bir anime hatirlamiyorum ya kutuphanemde 800 civari olmasina rağmen aklıma gelmiyor😂
Anime kadar güzel bir şey var mı ndnf
Tabii herkese hitab eden animeler var kesinlikle izlemelisin jjfg
Sana nasıl bir şey gider onu bilmiyorum işte 😂 hiç izlememişsin de herhalde jsnf
Normalde dizi miziyi ne tarzda izliyon
Fantastik çok bakcam sana ndfn
Koe no Katachi ( istediğin kategori değil ve movie ama çok kaliteli bir yapım ve duygusal-romantik)
Death Parade ( Fantastik tarafına uyabilir ve konusunun oldukça ilgi çekici olduğunu düşünüyorum kesinlike izlenmesi gereken kaliteli yapımlardan biri )
Goblin Slayer ( Çok beğenilen yapımlardan birisidir ama karanlık bir teması vardır belki beğenirsin)
Jigokuraku ( son zamanlarda çıkıp Hypelanmış serilerden biridir oldukça güzel animasyonlara sahip fantastik aksiyon bir anime yeni sezonu bekliyorus)
Jujutsu Kaisen ( 2 sezon ve 1 Movieye sahip movie eskiyi anlatıyor 1. sezon - movie-2. szon olarak izelem sırasına sahip. Fantastik Aksiyon yine aynı şekilde Favori yapımlardan)
Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! ( yine OverPowered [OP] baş karakterimizin olduğu fantastik bir anime :D )
Kimetsu no Yaiba ( diğer adıyla Demon Slayer: belki duymuşsundur çok ağızda dolanan çok ünlü bir anime Aksiyon/fantastik yine aynı şekilde oldukça sevilir birçok sezonu var izleyecek olursan izleme sırasını kaçırma )
Natsume Yuujinchou ( bu seri de 6-7 sezondan oluşmakta ama chill bir animedir izlemek rahatlatıcıdır fantastiktir )
Noragami ( Fantastik / aksiyon sevilen bir anime )
One Punch Man ( Deli kitlesi olan bir hem komedi hem fantastik aksiyon :D )
Shingeki no Kyojin ( Attack on Titan ismiyle duymuş olabilirsin Dehşet kitleye sahip başka bir anime )
daha çoooooooook fazla anime var ama şimdilik bunlardan birini seçersin belki yani neyi sevip sevmeyeceğini bilmiyorum ben başladığımda sürekli önüme geleni izledim çoğunu da beğendim konu farketmeksizin :D
beğendiğin olursa bunlardan üstünden gideriz
Geri dönüşüm yap :D Rica ederim
Teşekkür ederim
Izlemedin hicbirini demi😂
Ne harry potterı başlamış
Hangi harry potter ooo
Dizisi mizisi diyorlardı o muu
BlueTV yok kii ben de
Ya arkadaş hshs bir de gidip blue mu alalım yani 😂
Premiumum vardı zaten
Nasıl tanımlıyos onu Vega anlat hele bakam😂
Kısa ve öz
Teşekkür ettim🥂
Diyorum maaş bağlamalıyız sjfnf
Neden Vega peki nick😂
https://youtu.be/6i2siwz1QM0
Bu şarkıya ithafen
Anlamışımm
Şu an bildiğimiz Vegayla bu aynı mı
Bu baya eskiymiş😂
Ugraştirdik seni de 😂 teşekkür ettim
Diger şarkilarini severim ve dinlerim
🥂❄️ katılıyore
Cevap
12Cevap
Evet bunun yaşı yok ki. Hatta dün Yugioh izlemeye başladım
Daha bugün iki tane çizgi film bitirdim tabii anime izlemedim ama izlenebilir bunun yaşı yok
Ben izliyorum. Hatta bir ötesinde yapmamız gerek.
Çoğunun izlrmeye yaşı tutmayan animeler var kişi özelinde bir durum
çocuk çizgi filmleri de izleye bilir illa çocuklar için değil herkes için uygun
Tabiki. Böyle şeylerin yaşı olmaz.
Hayır ancak çocuğumla izlerdim
Evet izleyebilirler tabii ki..
Tom ve Jerry favorimdir
Bugss bunny de
Anime yi hiç izlemedim hep merak etmişimdir.
Anime olarak Monster filan olabilir.
izleyebilir
Izler ben izlicem
İzlerim
Evet death note ve helsing bitirdim dddmmdnd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?