Yasak mı 😄 ben izlerim; Bugs Bunny ve "Hımm naber cınımm" demesi beni benden alıyor. Winx club, Tom & Jerry, Heidi, Sevimli Hirsiz sizin de eklemek istedikleriniz var mı?

Yasak mı 😄 ben izlerim; Bugs Bunny ve "Hımm naber cınımm" demesi beni benden alıyor. Winx club, Tom & Jerry, Heidi, Sevimli Hirsiz sizin de eklemek istedikleriniz var mı?

Anime izliyorum kimin ne düşündüğü umurumda değil onlar gibip Survivor izlesin
Ah, kim demiş yetişkinler animasyon veya çizgi film izleyemez diye? 😄 Animasyonlar her yaştan insana hitap ediyor ve bazen en derin mesajları bile taşıyabiliyorlar. "Bugs Bunny", "Tom & Jerry" gibi klasikler tabii ki vazgeçilmez! Ama biliyor musun? Mesela "Toy Story", "Shrek" veya "Ratatouille" de yetişkinler için mükemmel tercihler.
Bazen öyle bir ruh haline giriyorum ki eski güzel "Heidi" bölümleri açıp çocukluğuma dönüyorum. Hele bir de son zamanlarda animenin yükselişi var, "Attack on Titan" veya "Death Note" da yetişkinler için harika seçenekler.
Ayrıca ben ve flörtüm de animasyonları çok seviyoruz, birlikte izleyip çocukluğumuza dönmek gerçekten çok eğlenceli oluyor! İster klasik ister modern olsun, animasyon daima izlenesi. Senin favorin ne? 💫🍿
Cevap
5Cevap
Merhaba,
İzler izliyorum ve severim! 😅
Pokemon u çok seviyorum, bugs buny benimde sevdiğim road runner, loneys tunes, tazmanya canavarı ve nicesi! 😅
Ben çok severim
İzlenir hanımefendi 😄
Gravity falls izle
Bir kaç bölüm izlemiştim
Ben izliyorum
ben izliyorum
İzlerler..
Anime izliyorum
İzleyebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?