Diziler & Filmler İncir taneleri dizisini izliyor musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nasıl buldunuz diziyi? Ben önyargılı yaklasmistim ama takip edilebilecek bir dizi bence Güncellemeler+1 yıl gncl İncir taneleri dizisini izliyor musunuz? Cevapla Dizi Soruları Nasıl Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
16Tolga1989 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl ben başından beri beğenerek izliyorum. izlemeyenler pavyon dizisi sanıyor ama alakası yok 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır izlemiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl anladim
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Izlemiyorm b0kdan 0 7 Yorumla Soran +1 yıl izlemeden mi yorum? Yorumla Sedefffe +1 yıl Az cok izledim sarmiyor Sen dilber icin izliyorsundur kesin Yorumla Soran +1 yıl yine önyargılı davranmissin. aksine dilber bence çok itici. Piraye için izliyorum Yorumla Sedefffe +1 yıl Niye yine dedin beni nerden taniyorsunda « yine önyargili » davraniyorsn dedin Yorumla Soran +1 yıl izlemedigin halde diziye bokdan dedin ilk. ikinci dilber için izlediğimi söyledin e o da doğru değil. Yorumla Sedefffe +1 yıl ay tamam Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben başından beri beğenerek izliyorum. izlemeyenler pavyon dizisi sanıyor ama alakası yok
Hayır izlemiyorum
anladim
Izlemiyorm b0kdan
izlemeden mi yorum?
Az cok izledim sarmiyor
Sen dilber icin izliyorsundur kesin
yine önyargılı davranmissin. aksine dilber bence çok itici. Piraye için izliyorum
Niye yine dedin beni nerden taniyorsunda « yine önyargili » davraniyorsn dedin
izlemedigin halde diziye bokdan dedin ilk. ikinci dilber için izlediğimi söyledin e o da doğru değil.
ay tamam
tamam
Izlemiyorum
İzlemiyorum