Diziler & Filmler Oyuncu değişikliğine gidildiği için izlemeyi bıraktığınız bir dizi oldu mu? BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Severek takip ettiğiniz bir dizide oyuncu değişikliğine gidilse izlemeyi bırakır mısınız? Oyuncu değişikliğine gidildiği için izlemeyi bıraktığınız bir dizi oldu mu? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Hayır olmadı hiç 1 0 Yorumla
S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Akif oldugunde, yerin me Ali geldiginde ve Aysegulun yerine Savci geldiginde baya tribe girmistim neyse ki kapandi dizi ztn tribe girmeme gerek kalmadi 1 0 Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Oyuncu değişikliği değilde bildiğiniz gibi bir dizi tutulduktan sonra saçmalamaya başlıyor o zamn bırakıyorum işte. 1 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Evet ben bu şekilde diziye tekrar adapte olamıyorum bana gerçekçi gelmiyor oyuncu değişince. Çoğu kez yarım bıraktım bu sebepten. 1 0 Yorumla
__Burdartukyok__ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Teşkilat dizisini tam da bu nedenle bıraktım sezona tamamen farklı ve saçma bir kadro ile devam ettiği için. 1 0 Yorumla
bluebolviy Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Teşkilat dizisini izlemeyi bıraktım kahretsin saçmaladı iyice😂😂 1 1 Yorumla Baxamb +1 yıl @bluebolviy saçma diziler izleme Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cahit..Polat’ın arabasının tekerleği bile Cahit’ten daha iyi oynardı. 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Ragnar ölünce Vikingsi bırakmıştım öyle sölim 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ana karakter değişikliği olan dizilerden hemen soğuyorum 1 0 Yorumla
Zsez_S Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Genelde senarist oyuncu değiştiğinde tadı kaçıyor. Hiç sonunu getirdiğim dizi olmadı. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olmadı sanırım 1 0 Yorumla
halidenaz Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Evet oldu kardeşlerim doruk karakteri çıkınca izlemeyi bıraktım 3 0 Yorumla
Aktaş58 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Aamn öyle bişey olduğu zamanen hiç bir tadı kalmıyor eskiden diziler çok güzeldi şimdi hiç izletsin yok 1 0 Yorumla
kimligigizliajan Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Teşkilat eskiki gibi iyi değil arka sokaklar da öyle olmaya başladı 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 402 cevap paylaştı. evet oldu. Kardeşlerim dizisi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır olmadı hiç
Akif oldugunde, yerin me Ali geldiginde ve Aysegulun yerine Savci geldiginde baya tribe girmistim neyse ki kapandi dizi ztn tribe girmeme gerek kalmadi
Oyuncu değişikliği değilde bildiğiniz gibi bir dizi tutulduktan sonra saçmalamaya başlıyor o zamn bırakıyorum işte.
Evet ben bu şekilde diziye tekrar adapte olamıyorum bana gerçekçi gelmiyor oyuncu değişince. Çoğu kez yarım bıraktım bu sebepten.
Teşkilat dizisini tam da bu nedenle bıraktım sezona tamamen farklı ve saçma bir kadro ile devam ettiği için.
Teşkilat dizisini izlemeyi bıraktım kahretsin saçmaladı iyice😂😂
@bluebolviy saçma diziler izleme
Cahit..
Polat’ın arabasının tekerleği bile Cahit’ten daha iyi oynardı.
Ragnar ölünce Vikingsi bırakmıştım öyle sölim
Ana karakter değişikliği olan dizilerden hemen soğuyorum
Genelde senarist oyuncu değiştiğinde tadı kaçıyor. Hiç sonunu getirdiğim dizi olmadı.
Olmadı sanırım
Hatırladığım kadarıyla olmadı
Evet oldu kardeşlerim doruk karakteri çıkınca izlemeyi bıraktım
Aamn öyle bişey olduğu zamanen hiç bir tadı kalmıyor eskiden diziler çok güzeldi şimdi hiç izletsin yok
Teşkilat eskiki gibi iyi değil arka sokaklar da öyle olmaya başladı
evet oldu. Kardeşlerim dizisi
Hatırlamıyorum ya yok sanırım.
sefirin kızında ki nare ölünce bıraktım
house of cards - son sezonu pass geçtim
Olmuştur
Olmadı.
Teşkilat
Evet olmuştu