Diziler & Filmler Tekrar tekrar açıp izlediğiniz belirli bir sahne var mı? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aklınızdan çıkmayan, sürekli size kendini izlettiren o sahne hangisi? Tekrar tekrar açıp izlediğiniz belirli bir sahne var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl "Truva" filminin son sahnesini açıp açıp izlerim. Güzel bir filmdi. Her sahnesiyle ayrı bir hafızama kazınmış. 1 0 Yorumla
Mavisiii0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sirius Black ölüm sahnesi açar açar ağlarım 2 0 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bu sahneyi izliyorum diyorum çocuğu niye almadı tahtaya 😅😅 1 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 310 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=aavxROrmyH4şu sahne 10 basar buna 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aşkı memnu bihterin ölüm sahnesi defalarca izledim asla bıkmıyorum 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,8b cevap paylaştı. yok hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
"Truva" filminin son sahnesini açıp açıp izlerim. Güzel bir filmdi. Her sahnesiyle ayrı bir hafızama kazınmış.
Sirius Black ölüm sahnesi açar açar ağlarım
Bu sahneyi izliyorum diyorum çocuğu niye almadı tahtaya 😅😅
şu sahne 10 basar buna
Aşkı memnu bihterin ölüm sahnesi defalarca izledim asla bıkmıyorum
Evet TVD damon elena sahneleri ✨
Sahneler yok ama diziler var
Yok.
ıssız adam sarma sahnesi cjdnjd
yok hayır
titanik