Ben izlediğim bir filmi tekrardan izlemeyi çok seviyorum çünkü kaçırdığım noktalar oluyor, o an aklıma gelmeyen şeyleri fark etmiş oluyorum kısacası her izleyişimde farklı anlamlar bile çıkarabiliyorum bu yüzden tekrardan izlemek gibi bir huyum vardır benim. Siiz peki?
Daha önce izlediğiniz bir filmi tekrardan izler misiniz?
Evet bende senin gibi çok sevdiğim herhangi bir filmi tekrar izlemeyi çok seviyorum hatta bunu 1 haftada 1 ayda 1 gibi yapıyorum hoşuma gidiyor hemde izlediğim filmi neden bu kadar çok sevdiğimi tekrar hatırlatmış oluyor. Tekrar tekrar izlemeyi en sevdiğim film ise V for Vendetta'dır. Tabi ki bu filmin dışında tekrar izlemeyi sevdiğim birçok film var ama özellikle bunu vurgulamak istedim.
Evet önceden izlediğim bir filmse ve çok beğendiysem tekrar tekrar izleyebilirim bundan sıkılmam. Mesela Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi gibi filmlere kaç defa baktığımı inanın hatırlamıyorum hep ilk heyecanla izliyorum bunları. Yeni filmler keşfetmek yeni oyuncular görmek güzel ama eski popüler filmleri tekrar izlemek de gayet hoşuma gidiyor.
Her izlediğimde hıçkırıklar içerisinde kaldığım filmi ne zaman ağlamak istesem açar şakır şakır ağlayarak izlerim anam, benim öyle izlediğim filmi yeniden izlemem ya da giydiğim bir şeyi yeniden giymem gibi salak saçma bir takıntım yok şükür :)
Hoşuma giden bi yapım olduğun da daha önce kaç defa izlediğimin bir önemi kalmıyor. İlk defa izliyormuş gibi aynı heyecanı tekrardan duyarak izliyorum. Mesela InterStaller 3 Lucy 2 Terminator sayısız kez izledimm