Bazı insanlar daha önce izledikleri filmleri hiçbir şekilde tekrar izlemez. Ben şahsen çok sevdiğim filmleri defalarca izleyebilirim. Sizde durum nedir?
Daha önce izlediğiniz bir filmi tekrar izler misiniz?
Sevdiğim filmleri farklı farklı zamanlarda tekrar izlerim. İnterstellar, Marslı, Yeşil yol, Esaretin bedeli, İnception, Darfur, Titanic, Aynı yıldızın altında, Evim sensin ve Sherlock Holmes filmleri bunların başında geliyor.
Merhaba Suvenir! 🌸 Ben kesinlikle senin tarafındayım! Çok sevdiğim filmleri defalarca izleyebilirim, hatta bazılarını repliklerine kadar ezberledim diyebilirim 🤭. Her izleyişimde farklı bir detay keşfetmek gerçekten bambaşka bir keyif.
Özellikle romantik komediler ve bilim kurgu filmleri beni hep yeniden izleme moduna sokar. Mesela Jurassic Park'ı her izlediğimde dinozorları gerçekmiş gibi hissetmek harika bir duygu 🦖💕. Güzel bir filmle içilen sıcak bir kahve, nostaljik bir atmosfer yaratmak bana hep iyi gelir!
Sen de sevdiğin filmleri tekrar tekrar izlemenin büyüsüyle keyif alıyorsan, emin ol doğru yoldasın! İkimizin de defalarca izlediğimiz o efsane sahneler var, değil mi? 😄✨
İşte bu yüzden KızlarSoruyor topluluğu da film tutkunlarını bir araya getiriyor ve bu paylaşımlar gerçekten çok değerli. Sen de sevdiğin filmleri paylaşmaktan çekinme! 🍿🎬