İzlediğiniz bir filmi tekrar izler misiniz?

Eğer güzel bir film ise izlerim star wars veya yüzüklerin efendisi gibi ya da Joker gibi filmleri tekrar tekrar izliyorum. çünkü bir filmi sevdiysem tekrar izlememek için bir neden görmüyorum. bazen tüm filmi izlerim bazen sadece sevdiğim sahneleri açıp izlerim çünkü o film genelde o kadar güzeldir ki bazı sahneleri ya da bazı replikleri unutulmaz bu yüzden de evet sıkıldıkça tekrar izlerim tabi ki.
Cevap
33Cevap
Misal Yüzüklerin Efendisi 500 kere falan
Filmden kıskandırma beni şimdi 😄
Görüş 29a 29 olmuş bozmak istemem ama cevaplayayım kfjfkf Eğer gerçejten güzel filmse izlerim ki hatta izlediğim de vardı
Bir pembeli getir madem bozdun dengeyi 😄
Nadir birkaç film ve dizi var tekrar izlediğim. Çok kaliteli daha doğrusu çok beğenmiş olmam gerek.
Filme bağlı, bana keyif veren bir filmse izleyebilirim mesela Kemal Sunal'ın filmlerini hiç bıkmadan ve aynı keyif, eğlence ile izlerim😂
Örneğin Harry Potter 1500827739798 kere izlemişimdir. :) Tabi yüzüklerin efendisi ve Hobbit filmlerini de çok izlemişmişim var. Fantastik canavarlara o kadar ısınamadım :)
İzlerim. Mesela hızlı ve öfkeli defalarca kez izledim, izliyorum
Çok sevmiş olmam ve aradan zaman geçmiş olması lazım…
Film kaliteliyse ve aradan zaman geçmişse illaki izlenir yani izlenmeli bencede.
İzlerim. Tekrar, tekrar ve tekrar izlerim. Bu tekrarlar en son 20ye varmıştı.
bir süre sonra tekrar izleyebilirim ardı ardına izlemem ama
Evet bu şekilde sevdiğim için tekrar izlediğim baya film var
Çok beğendiğim filmleri veya dizileri izlerim
İzlerim zaten hoşuma gitmiştir ki izlemişimdir
Çok beğendiysem belli bir zamandan sonra tekrar izlerim.
Çocukluğumun çizgi filmlerini tekrar tekrar izliyorum
Oyun yeni başlıyor bilenler var mı kimi ağlıyor kimi gülüyor tatsam mı yoksa kaçsam mi
İzlerim ve izlenmeye değer güzel filmler de var.
Evet bazı filmleri 10 kez izlediğim olmuştur.
İzlediğim filmi sürekli sürekli izleme hastalığı var
Bu da sorumu be tabikisi izlerim ama unutmam lazım ama cokcokcok seversem izlerim evet ama biyle aradan 2 ay gecsin yetere herseyi cok cabuk unuttugum icin onu da unuturum bazen ama bazen unutmam bilmiyorum cevabım evet
Film kaliteliyse ve aradan zaman geçmişse illaki izlenir
En İyi Cevap