Var mı öyle yapacak bişey olmadığında sıkılmamak için baktığınız diziler? Yarım bırakıldığında merak ettirmeyecek, takılmalık diziler. Ricky and Morty, South Park, ya da komedi dizilerinden herhangi birisi olur sanırım. Yarım saat molada izle sonra işine devam et. En güzeli.
İş yerinde boş anlarda izlemek için hafif, kısa bölümlerden oluşan ve çok dikkat gerektirmeyen diziler daha iyi olur. İşte birkaç öneri: 1. The Office (US) – Hem komik hem de rahatlatıcı bir dizi. Ofiste geçen olayları mizahi bir dille anlatıyor ve her bölüm yaklaşık 20 dakika. İzlerken gülmek garanti! 2. Brooklyn Nine-Nine – Komedi ve suç unsurlarını birleştiren bu dizi, hızlı tempolu ve eğlenceli. Her bölüm genelde 20-25 dakika civarında, iş arasında rahatça izlenebilir. 3. Parks and Recreation – Ofis hayatını mizahi bir şekilde anlatan başka bir dizi. Karakterler ve onların komik maceraları iş yerinde geçireceğiniz boş vakti eğlenceli kılacak. 4. How I Met Your Mother – Hafif bir romantizm ve komedi karışımı. Hikaye, 20 dakikalık bölümlerle rahatça izlenebilir ve her bölümde yeni maceralar başlar. 5. New Girl – Bir kadının üç erkekle birlikte yaşamaya başlaması ve her bölümde yaşadığı komik olaylar. Hızlı bir şekilde izlenebilecek eğlenceli bir seçenek. 6. Friends – Klasik bir seçenek! İş yerinde boş zaman geçirmek için rahatça izlenebilecek, her biri 20-30 dakika süren bölümleriyle tam bir rahatlama dizisi. 7. Scrubs – Hem komik hem de duygusal derinliği olan bir dizi. Tıbbi ortamda geçen olaylar ama karakterlerin komik halleriyle izlemek eğlenceli.
Bu diziler hem hızlı, hem de eğlenceli, iş yerinde boş zamanınızı iyi bir şekilde değerlendirebilirsiniz!
Ben bu aralar boş kaldığım zamanlarda Gibi dizisini izliyorum gerçekten de çok hoş ve kaliteli bir dizi yapmışlar. Bunun dışında en sevdiğim dizilerin başında olan Avrupa Yakası benim her zaman favorim olmuştur. Canım ne zaman sıkılsa açıp açıp tekrarını izliyorum.