Dizi-film izleme saatiniz var mı yoksa herhangi bir saat aralığı size uygun mudur?

Dizi-film izleme saatiniz var mı yoksa herhangi bir saat aralığı size uygun mudur?

Genelde bekletiyorum gece izleyim diye, sonra da uyku bastırıyor, uykulu iken de film izlenmez o yüzden sabah izlerim deyip yine yatıyorum. En ideali hava kararacak ama uykun da olmayacak. Mesela uykum kaçsa bu gece izlerim, kaçacak mı Allah bilir şu an zor gözüküyor. Uyumam ama film izleyecek kadar da uyanık değilim. xd
Gece saatleri elbette.. gece 12-4 arası benim için en güzel zaman.. sessiz sakin olur.. çoğu kişi de yatmış olur mesaj atacak kimse de olmaz o zaten yokta. en azından yine de kafam rahat film izlemek daha keyifli oluyor.
Hiç ayarım yok bunda 🎞️
Belirli saatte izlemem. Boş zamanımda ve keyfim istediği zamanda izlerim.
Cevap
18Cevap
Gece veya sabaha karşı izliyorum genelde. Pazar günleri gündüz izlediğim de oluyor
Gündüz dolu olduğum için akşam saatleri, 8’den sonra genelde. Tatildeysem erken saat olabilir ama akşam karanlıkta daha iyi gidiyor.
Bu saatler diyebilirim. Artık el ayak çekiliyor ve kendi başına kalıyorsun. İzlediğinden çok daha fazla keyif alabiliyorsun.
Şimdi arıyorum izlenecek film/dizi.. tavsiye rica edebilirim.
Gece Ajanı dizisini tavsiye edebilirim.
Netflixte mi? Nerde acaba?
Evet, netflix
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim 🌸
genel cevap olduğu gibi akşam 20-21 den sonra ama artık izleyecek bir şeyler de kalmadı her şeyi çok çabuk tüketiyoruz
Dizi-film izleme alışkanlığım pek yok çok çabuk sıkılan biriyim ama illa izleyeceksem akşam tek izlerdim.
Sabah uyanınca yatak dan çıkmadan önce 1 bölüm izlerim, sonra da günlük rutinler..
Gün içerisinde birileriyle konuşmak yerine dizi izlerim..
müsait olduğum her an telefondan izleyebilirim, belli bir saatim yok...
Akşam 10 ile gece 2 arası çoğunlukla korku ve bilim kurgu
Genelde 11 gibi izlerim hep veya 9 gibi. Gündüz hiç izlemedim diyebilirim.
Akşam saatleri daha keyifli oluyor.
film diyosan belirsiz ama dizi diyosan her vakitte okula giderken yolda yururken her yerde çünkü izlediğim diziler 20dk 40dk ama filmler uzun oluyo
yani bazen gündüz de izlerim ama aksam vakitleri daha keyifli oluyor bide ışıkları kapıycann
Gece seviyorum.
Gündüz hatta öğleden sonra
Evde sessizlik hakim olduğu saatlerde...
Gece bir şeyler izlemek daha keyifli benim için.
16:00- 17:00, 23:00- 00:00
Genelde akşam izliyorum
Herhangi bir saatte izleyebilirim
farketmiyor be ustamm
Aksam saatlerinde izlerim
Gece saatlerinde daha iyi
Akşam saat 9'dan önce film ya da dizi izlemem..
Bana saat fark etmez
Seyir edecek ne dizi ne de film var
Dizi izlemem
Gece
Akşamlar
21:00 ve sonrası
Gunduzz
Gece saatleri
Belli olmuyor
22.00 sonrası
Değişir. Mooduma göre
20-24 arası