2 günde 21 bölümlük diziyi oturdum izledim. Dün öğlen başladım gece yarısıma kadar 10 bölüm bitirdim. Bugün de sabah başladım 11 bölüm bitirdim gece yarısına kadar. 😅güzeldi arada da olsa Kore dizisi izlemek beni mutlu ediyor.

2 günde 21 bölümlük diziyi oturdum izledim. Dün öğlen başladım gece yarısıma kadar 10 bölüm bitirdim. Bugün de sabah başladım 11 bölüm bitirdim gece yarısına kadar. 😅güzeldi arada da olsa Kore dizisi izlemek beni mutlu ediyor.

Ben çok izlerim genelde. mesele en son the witcher dizisini izlemiştim aralıksız 4-5 saat ondan önce de bir kaç yıl önce matrix serisini bitirdim tek seferde mesela 6 saat izlemiştim en az 7 bile olabilir tüm gece film izlemiştim bu tür şeyleri seviyorum zaten..
film izlemek çok güzel bir aktivite benim için..
Moduma ve dizinin sürükleyiciliğine göre değişiyor. Bir günde bir sezon bitirmiştim çok sevdiğim bi dizide. 20 bölüm ortalama 40dk 1 saat arası. Bazen de bir bölüm izlemeye bile katlanamıyorum.
Cevap
9Cevap
Sabahtan akşama izleyebilirim. Önceden dizileri seviyordum ama filmler daha iyi geliyor bu aralar. İzle bitir izle bitir. 😂
İşte bende güzel film bulamıyorum diye dizi izliyorum
akşşam 10da başlamıştım sabah 10 gibi bitirmiştim sanki. breaking bad izlediğim oydu soluksuz 12 saat
Güzel oluyor ya bitince üzülüyor insan
benn üzülmem ya. hayatın akışına bırakıyorum. izle geç. zaten unutucaksın
1 gun içinde 1 sezon bitirdiğimi biliyorum :D Twd ye ilk basladıgımda 5. sezonu bekleniyordu ben 4 sezonu bir kaç gun içinde bitirmiştim. :D
Tüm kapasitemi zorlasam en fazla 2 saat. Sonrasında en az yarım saat mola şart oluyor zihnimi toplamak için.
Bazen uylayıp saatlerce izlerim nazen haftalarca bakmam
günde 7 bölüm arka sokaklar şu an 280 deyim bölüm olarak
Dizi süresi maksimum bir saatse ve ilgi çekiciyse 2 ila 2.5 saat oluyor
Hiç aram yok ama sararsa kaç bölümlük kaç sezoncuk hepsini bitirir sabahlarım 😂
10 saat bile izlerim
İçeriğine bağlı akiciysa uzun süre değilse 1 saat anca
Girsen çıkamazsın ki Kore dizilerinden 😔
Yok ben öyle değilim eskiden de izliyordum 7-8 yıl izlemedim aramadım da bu dizi karşıms çıkuyordu meraktan izledim
3 saatten sonra mola vermem gerekiyor.
5 saat
Bana yzrmsn🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?