Bir günde sıkılmadan kaç dizi bölümü izlersiniz?

Bir sezon bitirdiğim oluyordu 14-15 bölüm sanırım
Beni bile geçmişsin cano :D
Geçtim valla :D
Bu dizi Ezel değil dimi jsjskldkjg
Hayır Luciferdi galiba :D
Teşekkür ederim sarııı
Rica ederim canımm
Başka işim yoksa eğer sabahtan akşama kadar izleye bilirim. Türk dizileri genelde iki saatlik bölümleri olduğu için max 6-7 bölüm falan izleyebilirim. Pek sık yaptığım bir hareket değil evde tek isem ve başka işim yoksa dediğim gibi.
Görüş
54Görüş
aaa o bir kere oldu
breaking bad dizisini gece sabaha kadar izleyip bitirmisligim oldu ve kendime şaşırmıştım.
O dizi bunu hak ediyor çünkü :D
Evet keşke olsa cidden :) benimde keyifle izlediğim bir diziydi..
Örnek Arka Sokaklar sjjsskdkjgh :D hala devam ediyor ya
Bir günde 2 sezon izlediğim olmuştu 20 bölüm falan bildiğin sadece yaşamsal aktiviteleri yerine getirip dönüyordum 😂😂
Squid Game bir gece de bitirdim
Aynı şekil abi valla bir günde bitirdim.
3 4 sezon izlemişliğim var 😳
2 bölüm yeterlidir.
Bu soruya cevap vermeyeyim en iyisi😅. Çünkü 1 diziyi zaten 2 gün izlerim. Bölümlerin bitip bitmemesi fark etmez. O diziye olanmerakım 2 günlük. Bunu bildiğim için güne 4-5 bölüm. Tabiikide türk dizisi değil. 2.5 saatlik bölünleri bitirmek bence her yiğidin harcı değil. Benim izlediklerimin 1 bölmü en fazla 1 saat 10 dakka. Tabi gerçekten aşırı dikkatimi çeken bir diziyse oturur 7-8 bölüm izlerim.
Aynı ben :D
TV seyretmiyorum 🙂
Bir dizi film süresinde herkes sevdiğine zaman ayırsa , ilgilense büyük aşklar yaşanır hiç sorun kalmaz, herkes çok mutlu olur, büyük aşklar doğar.
Aynı süreyi anne babalar çocuklarına ayırsa çok sağlıklı, başarılı vede mutlu yeni nesiller yetişir 🙂
Ben TVde harcayacağım süreyi kendime ve sevdiklerime ayırıyorum ❗️
Selam🌸
Dizi ya da film fark etmez eğer çok hırslanırsam o gece uyumam bütüm diziyi izlerim 3-4 sezonsa. Bölüm sayısı fazlaysa eğer 2-4 günde biter o 😂
Bende öyle valla bağımlısı oluyorum :D
En güzeli ya😅
Bütün gün boyunca hatta gece dahil uykum gelinceye dek dizi izlemişliğim var. 2 3 sezon bitirdiğim oluyor.
Bazı diziler gerçekten izlettiriyor abla
Hangi dizi buu
Altı ya da yedi bölüm izleyebilirim birazcık hızlandırılmış olarak bazen boş ve müzikli sahneleri ilerleterek sekiz bölüme kadar çıkabilir
Sezon bitti 😂
Ben sıkılırım bir bölümü bile bitirmediğim oluyor bazen😂
Sıkıcı diziler olabilir ama sevdiğim dizilerde gider vaktim oldu sürece :D
Anime izlemeyi tercih ederim.
Her bölüm 20 dakikadan günde 30 bölüm filan izleyebilirim çok fazla içine çeken bir konusu olursa
Bağımlılıktan değil ha işimden kaynaklı. Gece güvenliği olunca başka türlü zaman geçmiyor😅
eğer dizi beni sararsa :D o dizi bitmiştir artık bitene kadar uyku yok
Öyle oluyor ya aynen :D
😂😂 izlemessen olmuyor ki beynini yiyor
Arkadaşlar hızlı bitirmek için taktikkk
hala yapmayan varsa yapın bir süre sonra alışıyorsunuz korkmayın dizileri veya filmleri 1,25 veya 1,5 hızında izleyin hem hızlı bitiyor hemde gereksiz uzatılan sahne çok oluyor dakika dolsun diye onlar hızlı geçiyor (bir süre sonra o hıza alışıyorsunuz)
Ben bu sayede kısa sürede çok bölüm izleyebiliyorum 🤞🏻
Oturup bir gunde 2 3 sezon bitirenler napiyosunuz siz ya ben dizi film izlemeyi bile cok sevmem gunde en fazla 3 boluk izlerim 20şer dakikalik bolumlerle bunuda bi kac ayda bir yaparim
Türk dizilerini izlemiyorum bölüm başı 1,5 saat nedir ya. Film gibi Dizi yapıyoruz sıkıyor bayıyor sil baştan yapıp yeniden önümüze seriyorlar.
netflix amazon prime gibi platformlarda dizileri eğer konu enteresansa 7-8 bölüm birden bakabiliyorum.
En fazla 6 bölüm izleyebilirim oda 1 saatlik bölümlerse 2.5 saat süren bölümlerden ise sadece 2 bölüm izleyebilirim.
Kaç bölüme denk bilmiyorum ama 1 haftada friends dizisini bitirmiştim bağımlı değilim ama arada oluyor böyle şeyler
Bu dizinin yerli/yabancı olmasına göre değişir. Aşırı sararsa 4 bölüme kadar belki 5i tamamlarım. Ancak artık diziler o kadar sarmıyor..
Anca 1 sezonluk mini diziler ise 2 tane izleyebilirim. En fazla o da. Ben çabuk sıkılıyorum.
En İyi Görüş