7-8 hatta bazen 10 sezondan fazla dizilerde tek seferde bitiremiyorum. Sıkıyor sürekli izleyince bir yerden sonra. Araya ufak 1-2 sezonluk mini diziler ekliyorum genelde 😅
Uzun soluklu bir diziye başladığında bitirene kadar sadece o diziye mi odaklanıyorsun?
Benim 4 sezonluk bir diziyi bile oturup baştan sona izlemişliğim olmadı. Asla bitiremiyorum. Başından, ortalarından, sonundan izlerim ya da sardırarak izlemeye devam ederim fakat uzun soluklu dizileri mümkün değil her bir detayıyla bitiremem.
Bu zamana kadar izlediğim en uzun dizi 12-13 yıl sürdü birdaha boyle bir şey yapmam 😅😅 ama sonuna kadar getirdim Yaa tüm Spin offlari dahil 🤪👑 .. genelde izlediğim diziye devam ederim tabiki bölümlerin hepsi mevcutsa aralikliysa mesela yüzüklerin efendisi ya da Witcher gibi ya da black mirror gibi sezon yayinlandikca izlerim.
Açıkçası evet başladığım diziden devam etmeyi tercih ediyorum durmadan yeni dizi başlıyor Bu sefer hepsine başlamaya kalkarsak televizyonun başından kalkamayız aslında insanlar bu yüzden hareketsiz hale getirdiler
Tek oturuşta bitiriyorum genelde dizileri sardira sardira izlediğim icin sanirim 4 5 sezon dizi izlerim rahatlıkla 2 3 günde Ama gerçekten sarması lazim yoksa izleyemiyorum