Güncellemeler
+1 yıl
Stan Pines karakteri Esrarengiz Kasabada Üstad Kadir Mısıroğlu örnek alınarak yapılmıştır. İkiside gizli ve yasaklı kitaplar peşinde. Kadir Mısıroğlu Rıza Nur'un hatıratlarını saklarken, Stan Pines kardeşinin günlüklerini saklıyordu. İkiside çoğu insan tarafından itici gelselerde oldukça karmaşık zekaya sahiplerİkiside fes, takım elbise ve baston kullanıyor. İkisininde devlet rejimleriyle problemleri var. Bunlar tesadüf olamaz. Film yapımcıları Kadir Mısıroğlu'nu Esrarengiz kasabaya koymuşlar
Güncellemeler
+1 yıl
Stan Pines ve Kadir Mısıroğlu'nun düşmanlarının benzerlikleriBill Chiper'ın masonluğun simgesi olan tek göz olması ve Mustafa Kemal'in mason teşkilatına mensub olması. Stan Pines tek gözlü fötr şapka takan Bill Chiper'a karşı savaşıyordu. Kadir Mısıroğlu bir gözü şehla olup fötr şapka takan Mustafa Kemal'e karşı savaşıyordu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olabilir aslında. Haklı gibisin 🙂. Lakin esrarengiz kasabanın amacı neki bunu yapsın onu anlayamadım
Benim gözümde şehla bende bu masonluk nerden geliyor diyordum sana minnet borçluyum
Siteyi ziyaret ediniz. www.universalfreemasonry.org/.../mustafa-ataturk
Şu patlak mısırın müritlerinin kendisinden bile daha mall olması şaşırtmıyor
Hakarey etmen bir şeyi değistirmez. Benzerlikler çok fazla.
Stan Pines ve Kadir Mısıroğlu'nun düşmanlarının benzerlikleri
Bill Chiper'ın masonluğun simgesi olan tek göz olması ve Mustafa Kemal'in mason teşkilatına mensub olması.
Stan Pines tek gözlü fötr şapka takan Bill Chiper'a karşı savaşıyordu.
Kadir Mısıroğlu bir gözü şehla olup fötr şapka takan Mustafa Kemal'e karşı savaşıyordu.
Stan Pines ve Kadir Mısıroğlu'nun aynı kişiler olduğu gerçeği mi?
Stan Pines karakteri Esrarengiz Kasabada Üstad Kadir Mısıroğlu örnek alınarak yapılmıştır.
İkiside gizli ve yasaklı kitaplar peşinde. Kadir Mısıroğlu Rıza Nur'un hatıratlaırnı saklarken, Stan Pines kardeşinin günlüklerini saklıyordu.
İkiside çoğu insan tarafından itici gelselerde oldukça karmaşık zekaya sahipler
İkiside fes, takım elbise ve baston kullanıyor.
İkisininde devlet rejimleriyle problemleri var. Bunlar tesadüf olamaz.
Film yapımcıları Kadir Mısıroğlu'nu Esrarengiz kasabaya koymuşlar
Resmen yorumuma kanıt olarak altına imza attın. Teşekkür ederim 😄
Kemal Paşanın bir gözünün şehla olup kendisinin Selanikte 3. Derece masonluğa yükseldiğine bilmiyorsan Kemal Paşayı zerre tanımıyorsun demektir.
şu an tanımak istediğim tek kişi senin torbacın. Bilimsel bir harikaya imza atmış
Kemali bilmiyorsun bunları sansasyonelizm zannediyorsun. Siradan beyinler için olağan dışılılık kabul edilemez zaten.
Tek bir noktada sana katılıyorum. O da senin beyninin patlak mısırdan bile sıradışı olduğu. Bu konuda tartışamam
Kusura bakma da Kemal Paşa'nın ismi söylendiğinde senin onu çok sevmene raĝmen diğer kimselerin aklına Kadir Mısıroğlu gelecektir.
Bu aynen sağ derken solun, sıcak derken soğuğun, kara derken beyazın, yer derken göğün akla gelmesi gibidir. Evrende ki zıtlıklar birbirlerine daha yakındırlar.
Bu evrensel bir yasadır.
Cevap vermeye devam etsem sabaha kadar tartışıcaksın belliki. Sana dünyanın gizli örgütlerini çizgi filmler izleyerek çözme görevinde başarılar😄
33ler meclisini ve hagana teşkilatını araştırmalısın.
Bunlarla muhattap olma derim.
Bunların yaptıkları cahillikten değil, düşmanlıktan.
Şu anda bile bunlar ülkeyi kurtarmak için kılıçdaroğluna oy vermiyor bunlar kılıçdaroğlu kendilerinden olduğu için ona oy veriyorlar
Yoksa bunlarda ülkeyi Erdoğan ın kılıçdaroğlundan daha iyi yönettiğini biliyor ama kendilerinden olmadığı için iktidarda kalmasını istemiyorlar illa bizim adamımız olucak diyorlar.
Bizim adamımız olsunda ülke ister batsın ister çıksın derdindeler
boş ver bunları. Üstadı seyredelim 😎 https://youtu.be/Bm_qxOv7Amk?si=QBzWHuj-7pjEsL5W