Aile & Toplum Türklerin kavga sırasında kullandığı olmazsa olmaz sözler nelerdir? MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Haydi biraz eğlenelim😂 sen kimsin!!! Diyerek başlar bence 😂 Sen kimsin lan Hayırdır bilader? Sen benim kim olduğumu biliyormusun? İndir o elini Çıkışta görüşürüz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türklerin kavga sırasında kullandığı olmazsa olmaz sözler nelerdir? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Benim kim olduğumu biliyor musun şeklinde kavgaya başlayanlara genelde evet y@vşağın önde gidesin diye cevap veriyorum, muhtemelen yarın sabah ya da sonraki en geç bir sonraki sabah öyle bir kavgaya girişeceğim. 0 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sen kimsin lan çıkşa gel hade hade adamsan gelirsin orada bekliyorum oğlum seni😬😄 1 7 Yorumla MrConfused +1 yıl Senin içinde de var bir şeyler sanki 😂 Yorumla _Petunya_ +1 yıl Nasıl biriktirdiysem artık..😄 Yorumla MrConfused +1 yıl Kime kızdın bu kadar 😂😂 Yorumla _Petunya_ +1 yıl Unuttum 😄 Yorumla MrConfused +1 yıl Hatırlama o zaman boş ver 😂😂 Yorumla _Petunya_ +1 yıl 😄✌🏻 Yorumla _Petunya_ +1 yıl Teşekkür ederim 😄 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bana mı dedinBak gitYaw konuşma boş boş 1 3 Yorumla MrConfused +1 yıl İçinde bir canavar mı var 😂 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Sen kimsin de bana eic veriyorsun? Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Bak bas geri olacaklardan sorunlu değilim 😂😂😂😂 buda devamıydı teşekkürler ✨🎈 Yorumla MrConfused +1 yıl Sen hayırdır ya değişik değişik konuşuyorsun 😂😂😂 rica ederim 😂 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Türkiyede kimse Türkçe bilmediği için kavga çıkar zaten. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Sen kimsin lan daha çokKavga öncesi birbirini tanımak önemli 😂 1 0 Yorumla
Valse01 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayırdır birader ? Dkjsbdb 1 6 Yorumla MrConfused +1 yıl Adana time 😂 Yorumla Valse01 +1 yıl Gergin insanlarız malum ☀️🔫 Yorumla MrConfused +1 yıl Sakin olsanız çok iyisiniz aslında 😂 Yorumla Valse01 +1 yıl Kanımızda yok mütemadiyen sakin olamayiz Yorumla MrConfused +1 yıl Bu halinizle de seviyoruz yahu sizi 😂 Yorumla Valse01 +1 yıl Sağolasın 😅 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ya sen kim oluyosun kendini ne sanıyosun 1 2 Yorumla MrConfused +1 yıl Evet bak bunlar da var söyleyince çınladı kulağımda 😂 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kimsin sen oğlum :D 1 14 Yorumla MrConfused +1 yıl Asıl sen kimsin 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin azrailinim 😏 Yorumla MrConfused +1 yıl Ooo korktum bak şu an 😂nasıl söz o be 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kork benden ‘isim’ 😬 Yorumla MrConfused +1 yıl Çıkışa gel çıkışa 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pişman olacağın şeyler deme bak 😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Sen benim kim olduğumu biliyor musun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır, bilgilendir beni 😏 Yorumla MrConfused +1 yıl Teşkilattanım ben kızım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim bak şimdi 😃 Yorumla MrConfused +1 yıl Gizli adamım ben gizli 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elbisemi yorumlamak ister misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senim de fikrini alalım 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu elbise nasıl olmuş sizce? ↗ Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. hayırdır lan 2 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Ne baktın gardaş😂😂 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Şu sana bakanı taniyo musun' ? Al sana kavga 1 0 Yorumla
Ziyangillerdenn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Sen kime artistlik yapıyorsun oğloom 😅 1 0 Yorumla
YargiQueen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Silkerim seni mk cocugu falan derim genelde 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sıkıntı mı var 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Aslaaaa😂 Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sen hayırdır 1 8 Yorumla MrConfused +1 yıl Hayırdır sen kızım😂😂😂 Yorumla StoneeCold +1 yıl Asıl sen hayırdır skdkf Yorumla MrConfused +1 yıl Sne kimsin ya 😂😂😂 Yorumla StoneeCold +1 yıl Ben benim asıl sen kimsin Yorumla MrConfused +1 yıl Sen benim kim olduğumu biliyormusun da böyle konuşuyorsun 😂 Yorumla StoneeCold +1 yıl Harun abi Yorumla MrConfused +1 yıl Teşkilattan mı 😂 Yorumla StoneeCold +1 yıl Hee Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Adam mısın 1 7 Yorumla MrConfused +1 yıl Oo sert bi giriş 😂😂 Yorumla HokusPokusss +1 yıl bizde böyle bilader Yorumla MrConfused +1 yıl Ne bakıyosun ya hayırdır 😂😂 Yorumla HokusPokusss +1 yıl Kaybettiğin bir şeyimi gördün Yorumla MrConfused +1 yıl Sende fenasın vala 😂 Yorumla HokusPokusss +1 yıl kavgadan kaçarım beni kavgacı sanıyorlar Yorumla MrConfused +1 yıl Gidişatın çok kaçar biri gibi değil ama 😂 Yorumla