Merhabalar Herkese 🎬

Bir dizi seçtin, konusu hoşuna gitti ama sezon sayısı çok fazla. İzlemekten vazgeçer misin?
Veya aksine beklediğinden az diye daha uzun soluklu bir dizi arayışına girer misin?
Merhabalar Herkese 🎬

Bir dizi seçtin, konusu hoşuna gitti ama sezon sayısı çok fazla. İzlemekten vazgeçer misin?
Veya aksine beklediğinden az diye daha uzun soluklu bir dizi arayışına girer misin?
Hayır hatta tam tersine aşırı beğenince bitmeye yakın üzülüyorsun keşke daha uzun olsa diyorsun. Mesela resime koymuşsun abla işte supernatural'izledim ben ki gerçekten en sevdiğim dizilerden ama son sezonlarda üzüldüm bitecek diye. İlk başlarda acaba neler olacak son sezonlarda doğru merak edip hızlı hızlı izleyeyim derken son bölümlerde tam tersi oluyor
Sonu nasıl bitti bu arada ben 11'den sonra izlemedim
Abla şimdi derim de bir gün izlersin falan sonrasında niye spoiler aldım diye bana küfür falan edersin gerek var mı? Ha derim sonunu ama sen bilirsin
Yok yok söyle sen ajfjwjs izlersem de nabalim spoilerlı izlerim
Sonunda dean ölüyor. Sam ise hayatına devam ediyor hatta evlenip çocukları bile oluyor. Neyse en son işte ikisi de cennette karşılaşıyor hatta bobby de dahil. Böyle bitiyor
Aa yine iyi bitmiş. Bobby'i çok seviyordum ben
Yani 10/10 değildi ama 10/7 falandı son bölüm bence. Zaten en son carry on my wayward son ile de bitti güzeldi yani
Ay o şarkı 🥺
Annelerine noldu bu arada 11. sezonda diriliyordu
Ablam onu unuttum yaa 😅. Ben de bitireli artık 2 yılı geçti hatırlamıyorum artık her şeyi maalesef. Bu arada 14. sezonun bir bölümünde babaları da diriliyor sadece bir bölümcük.
Ben bi ara izleyeyim en iyisi merak ettim şimdj😂 İyi oldu ama anlattığın daha çok izlemeye itti şu an beni
Vallahi 11. sezondaysan daha bir 70 bölüm vardır vallahi sen bilirsin ablam
Sezon sayısı önemli değil, ancak sonunda final mi yapmış yoksa sezon mu iptal olmuş bakıyorum... Çünkü sezon iptali demek dizinin finalini ucu açık kalmak benim için... Bu çok can sıkıcı bir durum... Dizi yarım kalıyor bi konuya bağlanmıyor hep acaba ne olucaktı derken buluyorum kendimi... Keşke sezonu iptal edilen dizilerin final bölümlerini hiç değilse text olarak yayınladıkları bir platform olsa...
Önemli. Bol sezonlu dizileri izleyemem. 5 sezon üzeri sezona sahipse hiç başlamam. Başlarsam da yarıda bırakırım. Böyle sonunu getiremediğim diziler çok var. Ama olsun yine de her diziden ayrı ayrı bal almak hoşuma gidiyor.
Sezon sayısı kadar o sezonun karşılığının da olması önemli benim için. 11/12 sezonluk dizilerin çoğu sonlara doğru her zaman tat kaçırıyor. Bunları hesap ederek başlamakta fayda var.
Cevap
19Cevap
Yani dizi çok tercih etmiyorum ama beni çekmesi önemli olan..
Evet önemlidir.. ben mesela bir diziye başlayacaksam eğer 2 sezondan fazla ise başlamıyorum.. çünkü o kadar zamanım sabrım yok ama mesela Witcher gibi bağımlısı olduğum diziler ise her türlü takip ederim.
8 sezon sadece wampir gunluklerine dayanabildim..
Evet yarıda kalmış ya da 2 sezonluk dizileri izlemeyi sevmiyorum…2 sezon çekiyorlar yeni bölümü bekle ki gelsin 2 sene sonra yeni bölüm geliyor önceki bölümler unutulmuş oluyor..
İçeriği önemli benim için. Mesela Şahsiyet'in ikinci sezonuna başladım. Değil 8 bölüm 18 bölüm olsa yine de izlerdim.
Evet benim için önemli. En fazla 5 sezonluk dizileri tercih ediyorum, daha uzun sezonlu diziler beni sıkıyor.
Voice dizisine hâlâ başlamadım ama merak ediyorum. Sezonları aralıklı izlerim muhtemelen. Arka arkaya bakmak bayar beni.
Pek dikkat etmiyorum. Konusuna, türüne ve kalitesine bakarım daha çok
Evet önemli çok sezonluk diziler beni bayıyor. Sıkılılıyorum çok.
Gözüm belki korkar, ama konusu ve kalitesi varsa hiçte önemli değildir
Konusu önemli. Güzel ve çok bölümlüyse daha keyifli oluyor.
sezon sayısından daha çok konusuna bakarım 1. sezon trailerı izlerim ve başlarım diziyi sevmesem bile izlediğim diziler oldu
evet doctor who ya bu sebeple izleyemiyorum bi ton sezonun yani sira bir tonda spin off içerik var
Breaking bad cok uzun dıye erteliyorum sureklı..
Aa hemen başlaaa
Valla şuanki ruh haliyle başlasam seneye bu zamana anca bıter.. O sebepten bıraz daha beklesin ya.. Hızlı tuketmeyı sevenlerdenımde sartlar olusması lazım..
Nefes alsaydık. Hemen ikinci soruyu sormasaydın 🙂
Önce cevap sonra nefes😂
Ay önce soru ajjfwj
Heyecan vericiyim biliyorum, sakin ol 😂
Olmaya çalışıyorum şu an😂
Ondan sıfıra geriye say, çok sakinim de 😂
Çok uzun soluklu dizilere başlayasım gelmiyor
Evet bazı dizileri çok seviyorum bir iki sezondan sonra bittiği zaman üzülüyorum.
Pek önemli değildir onu izleyecek zamanım olacak mı o önemli 😂
İzlemem. Kısa ve öz olmalı. Konusu dikkatimi çeksede o kadar uzun diziyi izlemeye vaktim yok.
önemli değildir
uzun veya kısa izlerim
Bu ara dizi üstüne dizi başlıyor
Uzun sezonlu dizileri sevmiyorum.
Değil ama çok fazla olunca bir başlayasım gelmiyor
Dizi izlemiyorum o yüzden önemli değil
Çok uzunsa izleyemem ben 😅
Önemli
Hayir bebisim
en fazla 5 olmalı
Ailem yüzünden diriliş ertuğruldan çok çektim
Bu diziye değer mi o önemli değer