Diziler & Filmler Dizilerle aranız nasıl? Yeni sezon dizilerinden hangisini izliyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor benim ilgimi yalı çapkını çekti... Güncellemeler+1 yıl Soru artık vitrinde... Dizilerle aranız nasıl? Yeni sezon dizilerinden hangisini izliyorsunuz? Cevapla Dizi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Güç yüzükleri dizisi izliyorum 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 802 cevap paylaştı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi izliyorumOnun dışında bi de başlarsa Arka sokaklara bakarımSon 2-3 bölümdür de Baba dizisi ilgimi çekmeye başladı ona da bakıyorum 0 0 Yorumla
elanursubaşı1995 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl şimdiki dizilerle hiç alakam yok açıp açıp selena izliyorum 0 0 Yorumla
zerkaraa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Yerli dizilerden hiçbiri dikkatimi çekmiyor. Netflix veya diğer platformdakiler dahil. 0 0 Yorumla
sudekoo Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hiç tv izleyesim yok genel olarak bir şeyler izlemeye olan ilgimi kaybettim sanırım 0 0 Yorumla
Rambo403 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Gelsin hayat bildiği gibi izliyorum birde aile dizisi başlayınca onu izleyeceğim 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Şu sıralar izlemeyi bıraktım. Eskiden çok izlerdim 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yerli dizileri nasıl izliyonuz ya 😔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tercih meselesi... Yorumla merakettimmişte +1 yıl evet 🥺 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yabancı türk fark etmez izlemiyorum 0 1 Yorumla Junİchi +1 yıl Dur olmadı yerli yabancı deniyodu ne ise işteee Yorumla
KimGotumuElledibenim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Dizi izlemiyorum tv ile de hiç ama hiç aram yok. 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 339 cevap paylaştı. Türk dizisi izlemem. Netflix devam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çapkın erkeklerden hoşlandığınız bir gerçek yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi anlaşıldım... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani Yorumla
misssirius Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl izlemiyorum genelde anime ya da film izlerim ben 0 0 Yorumla
SweetPsycho Takip Et Xper 5 Yaş: 104 +1 yıl Çok var, şu an Yalıçakını 0 1 Yorumla SweetPsycho +1 yıl Çapkını Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Güç yüzükleri dizisi izliyorum
Gelsin Hayat Bildiği Gibi izliyorum
Onun dışında bi de başlarsa Arka sokaklara bakarım
Son 2-3 bölümdür de Baba dizisi ilgimi çekmeye başladı ona da bakıyorum
şimdiki dizilerle hiç alakam yok açıp açıp selena izliyorum
Yerli dizilerden hiçbiri dikkatimi çekmiyor. Netflix veya diğer platformdakiler dahil.
Hiç tv izleyesim yok genel olarak bir şeyler izlemeye olan ilgimi kaybettim sanırım
Gelsin hayat bildiği gibi izliyorum birde aile dizisi başlayınca onu izleyeceğim
Şu sıralar izlemeyi bıraktım. Eskiden çok izlerdim
yerli dizileri nasıl izliyonuz ya 😔
Tercih meselesi...
evet 🥺
Yabancı türk fark etmez izlemiyorum
Dur olmadı yerli yabancı deniyodu ne ise işteee
Dizi izlemiyorum tv ile de hiç ama hiç aram yok.
duy beni izliyorum kötü ama satıyor
Türk dizisi izlemem. Netflix devam
yalı çapkını. bence de
Çapkın erkeklerden hoşlandığınız bir gerçek yani
Öyle mi anlaşıldım...
Yani
Dizipal takılıyorum ben
See, House of the dragon
pek aram yoktur
izlemiyorum genelde anime ya da film izlerim ben
Hiç tv izlemiyorum
Dizi izlemiyorum