Diziler & Filmler Yeni sezonun çıkmasını merakla bekleyip tarih tuttuğunuz bir dizi var mı? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Şu Doctor Who bi başlasa da izlesem. Mayıs ayına kadar ne yapıcam ben? 😢 Güncellemeler+1 yıl Süper soru için teşekkürler 😊 Yeni sezonun çıkmasını merakla bekleyip tarih tuttuğunuz bir dizi var mı? Cevapla Tarih Soruları Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. The witcher 4. sezon var 1 0 Yorumla
johnnyepp2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aklıma gelmedi şuab. Sadece yeni filminin gelmesini beklediğim seriler var o kadar 1 3 Yorumla johnnyepp2 +1 yıl Ha bitek sherlocktan hala umudumu kesmedim fjjfjfj beşinci sezonu ne zamandır bekliyorum beklemeye de devam edeceğim (gelmeyecek gibi ama neyse fkkfkf) Yorumla Menethil +1 yıl Onu ben de bekliyorum ama umudum yok 😂 Yorumla johnnyepp2 +1 yıl Bakalım 🥲 şerefsiz Benedict çektirse vaktinde her şey hallolacakti aslinda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
The witcher 4. sezon var
Aklıma gelmedi şuab. Sadece yeni filminin gelmesini beklediğim seriler var o kadar
Ha bitek sherlocktan hala umudumu kesmedim fjjfjfj beşinci sezonu ne zamandır bekliyorum beklemeye de devam edeceğim (gelmeyecek gibi ama neyse fkkfkf)
Onu ben de bekliyorum ama umudum yok 😂
Bakalım 🥲 şerefsiz Benedict çektirse vaktinde her şey hallolacakti aslinda
Stranger Things var
Elite final sezonunu bekliyorum