77 bölümdeyim Polat Alemdar’ın gerçekte Efe Karahanlı olduğu Mehmet Karahanlı’nın oğlu olduğu ortaya çıktı ama Karahanlı bunu ölmeden 2 dakika önce farketti ve baba oğul yüzleşemeden öldü dizinin en üzücü olayı buydu

77 bölümdeyim Polat Alemdar’ın gerçekte Efe Karahanlı olduğu Mehmet Karahanlı’nın oğlu olduğu ortaya çıktı ama Karahanlı bunu ölmeden 2 dakika önce farketti ve baba oğul yüzleşemeden öldü dizinin en üzücü olayı buydu

Bu önceki bölümlerde de belliydi ki. Ben en son 55. bölümde falandım ve orada üç defa hapşırmasından anlamıştı. Bu kadar sevilmesinin sebebi de benzeri bir dizinin olmayışındandı bence. Benzeri olsa da bu kadar çok ikonik ve farklı karakterlere sahip olmadı hiçbir dizi.
Bazı gerçek meselelere değinmesi dışında boş bir film. Ama bozuk saat misali günde bir kere doğruyu gösterdiği oluyordu.
- Susurluk kazası
- Refik el Hariri suikasti
- Derin devletin operasyonları
- Türkiye'nin iç ve dış politikası
- Çözüm süreci
- Terör örgütleri
- Suç baronlarının varlığı ve pis işleri
- Rusya-ABD-İsrail üçgeninde Türkiye
Türkiye’nin en iyi dizisi boşmu
Cevap
2Cevap
Ya ilk 45 bölüm harika gerisi boş. Cidden. 2 3 kere izledim ilk 55 bölümü flaan ama çakır ölünce Osman sınav gidince dizinin samimiyeti gidiyor
Bence iyi
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en balon dizisi olabilir
Balon mu 😅
Başrolü bildiğin ölümsüz değinilen günümüz olaylarını zaten herkes biliyor yani dizinin kültlükle alakası yok
Hayır var derin devleti ve bir sürü olayları anlatıyor
İlk 55 bölüm kusursuza yakındı sonra kalite yavaş yavaş düştü. 49. bölümde Kıbrıs'taki bankanın sistemlerine sızan Polat, 88. bölümde e-mail gitmedi diye hayıflanır oldu.
Bence 55 sonrasıda muazzam doğu Eşrefoğlu gelince dizi iyice çıtaya çıkıyor
Elifin öldüğü bölüm saçmaydı polatın ali olduğunu öğrendikten sonra keşke yüzleşebilseydi
Dizinin sırrı bu ama baba oğul yüzleşmesi olmaması daha fena koydu
30 sene annesinden babasından kız kardeşini bilmeden yaşıyan Efe Karahanlı bence ailesi ile yüzleşmeliydi elifi her zaman görüyor zaten ve mıymıntı 😂
Annesi ile bir sahnede yüzleşiyorlardı ama hayalmiş o galiba
Diziyi çekenler diziyi unuttu sen buna mı takıldın loo
Biz daha yeni izliyorızu
İzliyoruz
Kurtlar vadisi türkiyede çekilmiş olabilecek en mükemmel dizidir böylesi daha çekilemez
O zamanlar çok anlamasam da severek izliyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?