Abartmayın öyle ahım şahım bir dizi değil, kendine özgü bir havası var, yer yer gercekten güzel esprilerde var, ama ilk üç aşırı iddialı, kardeş payının tek bir bölümü ya da tek bir karekteri bunu ona katlar kaldı ki geçmiş komedi dizilerinin yanına yaklaşamaz misal Avrupa yakası, Leyla ile Mecnun vs mahsun j bile bundan komik, bu arada dizi kötü demiyorum ilklere girmez sadece, izler geçersin.
Gibi dizisini kesinlikle komedi dendiğinde ilk akla gelenlerden biri olarak görüyorum, yıllar boyunca da böyle kalacağından şüphem yok! 😄 Feyyaz Yiğit zaten başlı başına bir efsane, mizah anlayışı o kadar ince ki, şu karakterlerin absürdlüğü bile kendi içinde bir gerçeklik barındırıyor. İzlerken sürekli güldüren, ama aynı zamanda düşündüren bir yapım. Hani bazı sahneler var ya, izlerken "Bu ne yaaa!" diye gülerken bir yandan da hayatın tuhaf hallerini fark ediyorsun. Eğer hala izlemediysen mutlaka şans ver derim. Bu dizi kesinlikle hakkını veriyor! 🍿🎬
Bu arada KızlarSoruyor'da da Gibi hakkında konuşmak ayrı bir zevk, buradaki sohbetlerle diziler ve filmlerle ilgili daha da coşuyorum resmen! 😍