Ali Candan yani Polat, Karahanlının Özoğlu mu?
Tilki anderi neden ilk dizide ölmüyor 10 sene sonra pusuda kafasına sıkıyorlar.
Şimdilik bu kadar 😐
teşekkürler. yeri gelmişken sorayım. tapınakçılar polatı kaçırıyor lübnanda suikast yapması için. o da orda plan yapıyor sonra kendisine de tetikçi tutulduğunu fark edince vazgeçiyor. ilk başta plan yaparken öldürmeye mi çalışıyor yoksa suikatsi engellemek için mi
Güzel soru, senaristler ne düşündü orda bilmiyorum ama Polat kendisi için de tetikçi tutulduğunu fark etmeseydi büyük ihtimalle suikastı engellemek için uğraşacaktı..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evet ama bütün şampiyonlar ligi konsey kadrosunu öldürdü adamlar. İkinci diziyi çekeceklerini düşünmemişlerdir diye düşündüm. 🤔
Evet ben de öyle düşündum ama ikinci diziyi belki sonradan akıl ettiler bilmiyorm
Aslında Polat keşke 97. bölümde delik deşik edilseydi askerler gibi. Dizi bayağı efsane olurdu. Şimdi sadece mafyatik ergen tiplerin eğlencesi olarak bakıyorlar
İlk 97 güzel de pusu o kadar değil. aslan akbey bilerek kaçırıyor di mi. Çünkü Mehmet Karahanlnin yaptığı bir eylem yüzünden aslanın abisi ölmüş ama aslan da devletten habersiz yapıyor bu işi
Kuvvetli bir teoriye göre aslan devletten habersiz tapınakçılarin emriyle Karahanlı'nın oğlu efeyi kaçırıp Ömer ve Nazife ye dolaylı yoldan evlat edinmelerini sağlıyor
bazı şeyler ucu açık yani. yine de kafama yatmayan bazı şeyler var. mesela deli yürek dizisinde en sonda yusuf ölüyordu ama eziklik gibi de görünebilir
Keşke demeseydin nostaljik duygularimin kabardıgi bir günde deli yürek e başlayacaktım artık bir sahnesine bakmam
bence kurtlar vadisi en iyilerden biri. şimdikiler gibi 3 saatlik dizi yapıp yarım saat bakışma şarkılar klipler falan olmayan dönemlerdi :((
Aslında ucu açık değil gibi sanki sanırım (!) Her neyse... Ekşi sözlükte bununla ilgili çokça analizler yapıldi. dizide bazı sahnelerde bir sürü şeyi açıklamislar ama biz anlamamisiz
kısa kısa sahnelere bakıyrodum ama diziyi bütün olarak izleyince kurgusu ve konu bütünlüğü güzel. tabi bazı yerler boku çıkartılmış olsa da. çok gerçekçlikten uzak kalıyor. mesela nişancı var havada çakmağı vuruyor falan ama konu işleyişi en başından sonuna adım adım giden bir sistem olması falan güzel
Aynen o çakmak vurma sahnesi olmamıştı ama dediğin gibi dizinin değişik güzel bir havası var. İzledin mi bilmiyorum Breaking bad gibi.
Ezel'i sadece sahnelerden izledim ilk bölümde yüz değiştirme olayı vardı sıcak bakmamıştım ama o da bayağı izlenmiş çok seveni var hiç bölüm bölüm izlemedim ezeli
Keko dizisi olduğunu sanmıyorum yani çokça izledim sahnelerini. En az kv kadar iyi bence.
Anladım. Far cry 5 oyununu oynadiysan orda da big boss olmuyor sonra dlcsinde öldürüyorlar
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş