Diziler & Filmler Septa Baelor'u patlatmakta haksız miydim? Queen_Lannister Takip Et Xper 1 Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Septa'yi ve inanç militanlarıni yok ederek Kings Landing'e rönesans çağı getirdiğimi düşünüyorum. Hakliydin Haksizdin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Septa Baelor'u patlatmakta haksız miydim? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mandarinia Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 594 cevap paylaştı. Haklıydın, o şeriatçı pislikleri ortadan kaldırmak için şarttı. Aferin. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Hakliydin 1 0 Yorumla
jorah_mormont Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bu hırs seni öldürür. 1 2 Yorumla Queen_Lannister +1 yıl Lord Friendzone yıkıl karşımdan Yorumla jorah_mormont +1 yıl Ahahhahaah. diyene bakar mısınız Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. az bile yapmışsın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Haklıydın, o şeriatçı pislikleri ortadan kaldırmak için şarttı. Aferin.
Hakliydin
Bu hırs seni öldürür.
Lord Friendzone yıkıl karşımdan
Ahahhahaah. diyene bakar mısınız
az bile yapmışsın